Sora mai mică a Elenei Gheorghe a descoperit secretul unui păr perfect

Ana Pârvulescu Gheorghe

Una dintre cele mai apreciate bloggerițe din țara noastră, Ana Pârvulescu Gheorghe, a avut parte recent de o experiență relevantă care o va ajuta să aleagă produsele ce i se potrivesc cel mai bine podoabei sale capilare. În căutarea celor mai bune sfaturi de sănătate și frumusețe pe care să le ofere cititoarelor de pe blogul său, www.diademaanei.ro, Ana a descoperit Centrul de SPA și Frumusețe Organică Global Wellness System.

ana gheorghe scanare
Specialiștii de aici i-au oferit o scanare cu microcamera la nivelul scalpului şi părului și i-au propus un protocol particularizat pentru îngrijire personală cu produse profesionale şi tratamente organice. Cu ajutorul acestei evaluări, Ana a primit răspunsurile la întrebările frecvente pe care majoritatea femeilor și le pun: de ce cade firul de păr, de ce se rupe, de ce se usucă, ce șampon trebuie folosit și care este tratamentul indicat pentru podoaba capilară.
Ana este sora mai mică a celebrei cântărețe Elena Gheorghe iar soțul ei este fotbalistul Paul Pârvulescu de la FC Voluntari.

12115740_10205082680890108_5414635585385248783_n