Phyt's Naturo EsteticaHello dragele noastre iubitoare de frumusete 100% organica! Trecem prin momente delicate in care primordiala este grija fata de cei dragi si fata de sanatatea noastra. Desigur ca activitatea noastra offline este acum suspendata, motiv pentru care ne-am unit fortele cu toti naturo-esteticienii din tara si am pus la punct un sistem prin care sa va putem livra in continuare servicii de calitate si sfaturi valoroase chiar si de la distanta.

Clientele noastre ne-au cerut sa realizam un set de ritualuri personalizate pe care ele sa le urmeze acasa, asa ca am pregatit, alaturi de naturo-esteticienii acreditati Phyt’s din Romania, un program prin care indiferent de orasul de unde sunteti, puteti beneficia GRATUIT de serviciile de consultatie ONLINE prin care sa descoperiti ce set de produse vi se potriveste cel mai bine. Mai mult, fiecare naturo-estetician cu care va veti sfatui, va poate oferi un cod de VOUCHER cadou 15 % OFF, cu care va puteti achizitiona produsele preferate.

Care va fi procesul?
Intrati pe www.phytsromania.ro si mergeti pe meniul CONSULTANTI PHYT’S ROMANIA: https://www.phytsromania.ro/lista-consultanti

2. Veti fi redirectionate catre o pagina unde gasiti toti consultantii, fiecare reprezentand un anumit oras din tara. Prin click pe poza lor, veti ajunge intr-un formular unde va trebui sa completati toate informatiile despre tenul vostru, ce ritual zilnic aveti, cu ce probleme va confruntati si alte detalii care sunt foarte importante pentru ca discutia cu naturo-esteticianul sa fie cat mai eficienta posibil.

Veti primi cele mai concrete si utile sfaturi, alaturi de un plan personalizat de tratament si produsele necesare. Mai mult, veti primi si un COD de VOUCHER 15% OFF cadou pe care il puteti folosi in comanda.

3. Veti putea mentine in continuare legatura cu naturo-esteticianul vostru, va va sfatui constant si va analiza evolutia tenului vostru. In plus, veti putea folosi codul oferi de ele la orice comanda veti face in viitor, sau chiar sa il dati mai departe prietenelor voastre. Cum suna asta?


https://www.phytsromania.ro/cosmetice-spa-bionaturalTrateaza-ti fata cu placerea si eficienta Phyt's...
  
Descopera conceptul organic Phyt's France ce iti ofera o frumusete nontoxica abordata holistic cu primele produsele profesionale de ingrijire faciala si corporala, organic certificate, 100% naturale si zero conservanti.
Phyt's este bran dul care a adoptat frumusetea holistica cu mult timp inainte ca ea sa fie pe buzele tuturor ( 1972), asadar este un brand ce se pozitioneaza acum "in primul rand" in industria de cosmetice naturale, fiind primul concept organic certificat nivel profesional. 
No Synthetic Colourant • No Preservatives • No Paraben • No Phenoxyethanol • No PEG
 
 

Descopera mai multe despre noi pe BLOG

 

CATALOG PHYT'S                                                     PROGRAMARI TRATAMENTE