PowerStrips

PLASTURII ENERGETICI POWERSTRIPS

Asociază pe rând știința modernă, secretele plantelor și principiile medicinei tradiționale chinezești, conform cărora baza unei stări de bine si a unei sănătăți bune stă în echilibrul și buna circulație a energiei în corp.

Power Strip permite astfel corpului să primească nutrienții esențiali având ca efect:

- Potențează energia voastră naturală,

- Ameliorează calitatea și profunzimea somnului,

- Detoxifică organismul

- Domolește toate tipurile de dureri 

 

                         Power Strips

 

  • 4 ani de cercetare și 11 Brevete internaționale 
  • O tehnologie unică HIBRIDĂ 
  • Dispozitiv medical aprobat ca dispozitiv medical de CLASA 1 aprobat si recunoscut de FDA
  • Actioneaza Transdermal pentru a difuza principiile active conținute în formula Dr-ului KIM
  • Vibratoriu grație germaniului care emite unde infraroșii corespunzând celor emise de către corpul omenesc, creând astfel un efect de oglindă

 

 

 

    MOD DE UTILIZARE

CUM ACTIONEAZA ?

Plasturii Power Strips actioneaza prin intermediul unui amestec de plante medicinale cu rol regenerator si de intinerire a muschilor.

Produsul nu are efecte secundare si poate fi folosit indiferent de varsta.

   

BENEFICILE FOLOSIRII POWERSTRIPS

REDUC DURERILE  ȘI RIGIDITATEA ARTICULA

PARTICIPĂ LA REDUCEREA EFECTELOR ÎMBĂTRÂNIRII

REDUC OBOSEALA MUSCULARĂ ȘI ATENUEAZĂ EFECTELE STRESULUI

AMELIOREAZĂ RESPIRAȚIA ȘI REDUC FACTORII DE ALERGIE

AMELIOREAZĂ CIRCULAȚIA SANGUINĂ 

INGREDIENTELE DIN POWERSTRIPS

 

Adeziv solubil in apa

Solubil în apă, deci reaplicabil prin umidificare. Utilizarea acestei tehnologii este importantă căci ea protejează pielea.

În teorie, utilizarea unui lipici acvasolubil, cum e cel utilizat la power strips , este mapuțin  susceptibil să cauzeze eruptii cutanate cum ar fi dermatita de contact ca urmare a unor  utilizări repetate.

Este  de asemenea mai puțin susceptibil să irite pieile sensibile sau să amplifice problemele de piele existente.

 Radiatii infrarosii lungi (FIR)

Power Strip emite Infraroșii Lungi (IRL) permițând să stimuleze celulele noastre și  să reechilibreze sistemul energetic natural al corpului.

Ele vor favoriza absorbția nutrienților aduși de către ingredientele din Power Strip ca și buna circulație naturală a energiei în corp care vor relansa funcții naturale pe care corpul nostru nu mai era în măsură să le asigure de unul singur.

 Ginseng rosu corean (Utilizat de +1500 ani în medecina chineză)

Ginsengul este o plantă medicinală care se bucură de cel mai mare renume în Asia. Medicichinezi consideră ginsengul asiatic ca un tonic de Qi, sursa « Energiei vitale ».

Îi atribuie proprietatea de a crește forța și volumul sângelui, de a spori vitalitatea și reglează pofta de  mâncare, de a calma și de a oferi claritate mentală    

Se estimează că acționează asupra organismului în ansamblu în mai multe moduri și că contribuie într-o manieră globală la o bună sănătate și la ameliorarea stării de bine  

Asta înglobează ameliorarea funcționării cerebrale, efecte analgezice, efecte preventive împotriva tumorilor ca și o acțiune anti-tumorală, ameliorarea funcționării sistemului imunitare cu efecte anti-diabet, ameliorarea funcțiilor hepatice, reglarea presiunii arteriale, puternic efect antioboseală natural, efecte anti-stress, ameliorarea tulburărilor climaterice și a funcțiilor sexuale, ca șefecte antioxidante și antiîmbătrânire.

Saponina

Saponina  este un component al Ginsengului roșu (corean), recunoscut ca fiind cel mai bioactiv, deoarece conține 32 tipuri de saponozide.

Saponina participa în lupta contra cancerului, infecțiilor grație unui compus activ numit ginsenozid, acționând asupra sistemului nervos central, sistemului endocrin, sistemului imunitar, metabolismului.

Avantajele saponinei după numeroase publicații științifice :
- Descompune materiile grase, accelerează absorbția nutrienților și digestia,
- Efe
cte antiinflamatorii, antioxidante și anticanceroase,
- A
jută în caz de disfuncții erectile,
- Revitali
zează enzimele în celule și ameliorează metabolismul,
-
Sporește energia, tonifică, ajută la recuperarea oboselii, combate letargia și reglează apetitul,
- Am
eliorează sinteza proteinelor serice.

Fitoplancton marin

Fitoplanctoanele sunt cea mai veche formă de nutrienți disponibile pe planeta noastră. Aceste microorganizme minuscule având capacitatea de a converti energia soarelui în nutrienți esențialiExistă diferite specii de microalge pe piață astăzi (chlorellă, spirulină, alge albastre-verzi,alge roșii), fiecare dintre ele oferă nutrienți și efecte benefice pentru sănătate.

Printre nutrienții compunând acest super-aliment se găsesc proteine bio disponibile, acizi aminați,  enzime, omega 3 și 6, clorofilă, o multitudine de vitamine și minerale.

Un amestec remarcabil și unic care furnizează o abundență de substanțe nutritive pentru echilibra și a întări starea noastră de bine.

Recent studii clinice au arătat că fitoplanctonul ar putea fi favorabil pentru :
  - s
ănătatea celulară
  - am
plificarea funcției imunitare                                 -energie și vitalitate claritate mentală

                                               Argintul ionic

Domeniul de activitate antimicrobiană al argintului a fost recunoscut de către clinicieni de mai mult de 100 de ani. Proprietățile sale antiinfecțioase erau deja cunoscute in timpul  Antichității.

El omoară până la  650 de viruși din care pe unii in mai puțin de 6 min.

Ionii de argint interacționează cu un anumit număr de compozanți de origine bacteriană, celule protozoare și ciuperci la fel ca si virușii ceea ce cauzează fie moartea fie inactivarea acestor specii infecțioase.

      

                                                 Germaniu

Germaniul furnizează rapid oxigen în fiecare celulă accelerând metabolismul. Fiecare organ se activează astfel și regăsește funcționarea normală astfel că starea persoanei se ameliorează.

Germaniul regenerează celulele corpului care regăsesc atunci funcțiile originare și le dinamizează permițând astfel să se amelioreze starea de sănătate.

Germaniul are particularitatea de a poseda 32 de electroni și când intră în contact cu o celulă malignă, el pierde un electron si face un fel de capcană pentru a împiedica celula malignă să se dezvolte 

Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro