Lissfactor

 

                                                                                                                                                                                       

 “Frumusețea este o sursă inestimabilă de bucurie pentru cel care știe să o descopere”                                                                                                   


                                                                                                       

   

Încă de la începuturile timpului părul este considerat un simbol al frumuseții și o reflectare a personalității, iar forma și aspectul acestuia dezvăluie atât persoana cât și percepțiile acesteia.

Părul nu a încetat să fie descris cu pasiune și frumusețe niciodată, încă de pe vremea Afroditei, zeița frumuseții.

Coafura Cleopatrei a supraviețuit secole și chiar și în zilele noastre simbolizează puterea frumuseții.

Cele mai cunoscute celebrități se disting atât prin talentul lor, cât și prin părul lor, considerat un ornament cu care sunt transmise vigoarea, creativitatea și inspirația.

Conceptul Lissfactor se încadrează într-un mod contemporan în istoria frumuseții, și lucrează pentru a descoperi puterea și frumusețea femeii în podoaba sa naturală.

Lissfactor este un brand francez, ce simbolizează excelența în ceea ce privește serviciile exigente în materie de coafuri.

Încă de la crearea sa, Lissfactor nu a încetat să ofere produse și servicii care îndeplinesc visele cele mai fanteziste ale utilizatorilor săi. Brandul a făcut revoluții în sectorul său de activitate, prin crearea de produse care nu au existat înainte, cu rezultate uimitoare, precum îndreptarea japoneză, Luxter sau digital curl.

Produsele și serviciile brandului sunt dezvoltate în așa fel încât utilizatorii săi pot adopta în mod natural efectele acestora, ca și cum ar fi fost o parte din ei încă de la naștere. Părul adoptă schimbările ca și cum acestea ar fi fost mereu acolo.

Brandul dezvoltă produse și servicii cu rezultate care nu au fost sperate vreodată, eliberându-și prin urmare utilizatorii de complexe.

 

Vezi mai mult