Suplimente lipozomale Quicksilver Scientific

 • Conceptul QUICKSILVER SCIENTIFIC din SUA – Leader in Detox si Livrare lipozomala , apartinand Dr. Christopher Shade a fost lansat in Romania 

Dr. Christopher ShadeFondator și CEO al Quicksilver Scientific USA , continuă să fie o fortă a dezvoltării și inovării la nivel mondial . Profunda implicare și vastul bagaj al cunoștințelor sale, pasiunea pentru vindecare și înțelegerea intuitivă a chimiei și a biologiei sunt reflectate în protocoalele de dezintoxicare  concepute de acesta în cadrul  Quicksilver Scientific : sistemele unice de livrare a suplimentelor și testul specializat pe specii de mercur.

Dr. Shade este un expert recunoscut în ceea ce privește sistemul de administrare lipozomal. A predat și a pregătit medici în S.U.A. și internațional, cu privire la mercur, metale grele și sistemul de detoxificare umană. Dr. Shade a dezvoltat tehnologia patentată de cromatografie lichidă cu mercur lichid utilizată la Quicksilver Scientific “ Mercur Tri-Test”.

Dr. Shade se concentreaza in prezent pe dezvoltarea de sisteme de livrare pe baza lipidelor pentru nutraceuticale, cum ar fi lipozomii si microemulsie, pentru a raspunde nevoilor din ce in ce mai mari de solutii de detoxifiere de inalta calitate.

Dr. Shade este specializat în chimia biologică, ecologică și analitică a mercurului în toate formele sale și interacțiunile lor cu compușii de sulf, în special glutationul și sistemul său enzimatic. El a patentat sisteme analitice pentru specierea mercurului (separarea diferitelor forme de mercur), a fondat singurul laborator clinic din lume care oferă identificarea de mercur în probele umane și a proiectat sisteme nutraceutice  de vârf  pentru detoxifiere și protecție antioxidantă, sistemele lipozomale cu compuși solubili în apă și grăsimi.Dr. Shade a dezvoltat tehnologia brevetată de cromatografie lichidă de mercur, utilizată în mod curent la Quicksilver Scientific.

La scurt timp după ce a fondat Quicksilver Scientific, dr. Shade și-a îndreptat atenția către aspectele umane ale toxicitatii mercurului și funcționarea sistemului de detoxifiere a omului.

De atunci a cercetat și a dezvoltat sisteme superioare de livrare lipozomală pentru piețele de  nutraceutice și wellness; și tehnicile sale analitice clinice pentru măsurarea expunerii umane la mercur sunt unice și mai cuprinzătoare decât orice în industrie.

Datorită înțelegerii profunde a doctorului Shade despre mercur și chimia glutationului, el a fost capabil să proiecteze acest sistem descoperit de produse pentru detoxifiere care să sprijine și să maximizeze sistemul natural de detoxifiere.

Sistemul de detoxifiere terapeutică al lui Quicksilver Scientific este SINGURUL sistemul de detoxifiere care vizează în mod special toate  cerințele de detoxifiere.

 • Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific– cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate ,ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general

Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila.

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Formula lipozomală  Quicksilver Scientific dezvoltata de Dr Shade  compensează această pierdere și permite dozarea la nivel înalt fără terapie intravenoasă.  Distribuția limfatică prin lipozomi ocolește metabolismul primar al ficatului, ceea ce crește biodisponibilitatea orală.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o claritate care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece între celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.

Lipozomii sunt sfere microscopice cu un singur sau mai multe straturi, fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulare). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi glutationul, în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.

În plus, fosfolipidele care compun siguranța lipozomilor sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor. De fapt, terapia cu fosfolipide, care utilizează atât formele injectabile, cât și formele orale, are un istoric clinic lung și solid pentru restabilirea și întreținerea funcției hepatice, a sănătății circulatorii și a sanatatii neurologice.

La cea mai înaltă expresie, lipozomii aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. Totuși, toti lipozomii de pe piata nu sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ .

Cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun. Producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.

Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase  de productie si control , formule cu  dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

Descopera intreaga gama de produse aici  CATALOG SUPLIMENTE LIPOZOMALE QUICKSILVER SCIENTIFIC USA 

ACCESEAZA CONCEPTUL COMPLET QUICKSILVER SCIENTIFIC - LEADER IN DETOX SI LIVRAREA LIPOZOMALA  

 • Despre Fazele  “Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific”

Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general. În sistemul de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific există trei faze de suplimentare eficientă: 

Restaurarea, Menținerea și Avansarea.

Fiecare fază vă poate ajuta prin aceste protocoale   sa obtineti  o sănătate optimă și, în final, să optimizati atingerea obiectivelor  dvs. de sănătate.

Restaurare

Faza  “RESTORE”   este primul pas. Quicksilver Scientific a dezvoltat protocoale pentru a elimina toxinele din corpul dvs., precum și pentru a rezolva alergiile și dezechilibrele microbiene. Aceste protocoale ajută la restabilirea echilibrului atât al sistemului imun cat si nervos autonom. Acest lucru va permite corpului dvs. sa inceapa sa construiasca și sa mențina un stil de viață mai sănătos.

Menţinere

După ce v-ați curățat corpul și ați restaurat și reechilibrat răspunsul autonom și imunitar, trebuie să vă mențineți progresul. Acest lucru se realizează prin suplimentarea cu substanțe nutritive și botanice care se potrivesc nevoilor specifice ale corpului dvs.

 

Avansare

După ce ați construit o bază de nutrienți care vi se potrivește, este timpul să vă specializați regimul și mai departe. În faza “Advance ”  vă personalizați regimul suplimentar prin adăugarea de nutrienți care vă ajută să atingeți obiectivele personale de sănătate.

 Din cele peste 45 de suplimente alimentare ale acestui nou Sistem de Optimizare a Sanatatii  Quicksilver Scientific  mentionam pe cele mai importante :

 • In faza de “Restaurare” – 7 protocoale de detox gandite special pentru orice nevoie :
 • Detoxul ficatului – PushCatch® LiverDetox
 • Detoxul si reechilibraerea gastro-intestinala – The G.I. Detox Box
 • Detoxul de metale grele – MerProtect® Protocol
 • In faza de “Mentinere” – vitamine, minerale si amestecuri botanice patentate ce te ajuta la mentinerea optima a sanatatii zilnice :
  • Vitamina C lipozomala, Vitamina C lipozomala cu Acid Lipoic, Vitamina D3K2, CoQ10 lipozomala
  • Artemizinina lipozomala, IMD®, Glutation liposomal
  • CBD liposomal, NanoMojo®, Armurariu lipozomal , etc
 • In faza de “Avansare” –
  • Suplimente pentru claritate mintală: concepute pentru a îmbunătăți funcția mentală, a limpezi gandirea și a vă sprijini în eforturile mentale.
  • Suplimente pentru performanță: concepute pentru cele mai provocatoare eforturi fizice. Produsele „Performance” îți vor spori în mod natural energia, vor reduce oboseala și îți vor reduce timpul de recuperare. Perfect pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească performanța și profesioniști ocupați care caută un avantaj.
  • Suplimente pentru reducerea stresului: concepute pentru a minimiza stresul. Produsele „Stress Relief” ajută la echilibrarea chimiei neurotransmițătorilor pentru a reduce reacțiile de teamă și anxietate. De asemenea, vor oferi sprijin pentru îmbunătățirea stării de spirit și somn odihnitor.

VA INVITAM SA ACCESATI PRIMELE SUPLIMENTE LIPOZOMALE  QUICKSILVER SCIENTIFIC NOTIFICATE IN ROMANIA:

Vezi mai mult
Vitamina C Lipozomala 1000 mg...

Vitamina C Lipozomala 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 120 ml

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific 120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat La administrarea orală a...

194,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala cu Soc...

Vitamina C Lipozomala cu Soc 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 100 ml

Vitamina C Lipozomala cu Soc 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 100 ml Sustineti apararile imune pe tot...

202,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Immune Charge+ Spray oral...

Immune Charge+ Spray oral pentru gat - suport imunizare cu actiune rapida bazat pe Zinc - 27 ml

Immune Charge+ Spray oral pentru gat - suport imunizare cu actiune rapida bazat pe Zinc - 27 ml Fuziune a Flavonoidelor- Quercetina,...

110,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala cu Acid...

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomală cu acid R-lipoic furnizează 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamină C Quali®-C și 25 mg de lipoat de sodiu R....

194,00 Lei Cantitate Adauga in cos
D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala...

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon...

294,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Glutation Nano-Emulsie...

Glutation Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

  În culturile celulare, s-a demonstrat că glutationul lipozomal este de 100 de ori mai eficient pentru eliberarea intracelulară...

252,00 Lei Cantitate Adauga in cos
CoQ10 Nano-Emulsie Lipozomala...

CoQ10 Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

CoQ10 (prescurtarea pentru coenzima Q10, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă) este singurul antioxidant solubil în grăsimi, pe care...

300,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Armurariu Nano-Emulsie...

Armurariu Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Beneficiile pentru sănătate: Armurariul, sau Silybum marianum, a fost utilizat în întreaga lume de peste 2.000 de ani pentru...

208,00 Lei Cantitate Adauga in cos
DIM Nano-Emulsie Lipozomala -...

DIM Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

DIM (diindolilmetanul) 3,3'-diindolilmetanul poate oferi abilități puternice de echilibrare hormonală și detoxifiere. DIM poate promova...

260,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Pagina: 1 2