Alpha Sphere

AlphaSphere – o navetă spațială pentru călătoria în interiorul propriei ființe

La început a fost o viziune artistică: aceea de a crea un instrument special - un fel de ritual de percepție - în care toate simțurile sunt activate și îmbinate într-un mod inovativ.

Astfel a luat naștere AlphaSphere. Aici, oamenii se pot deconecta de la rutina zilnică și se pot cufunda într-o experiență a percepțiilor estetice. În timpul acestui proces, diferite nivele ale percepţiilor senzoriale fuzionează într-o singură experiență captivantă în care simțurile devin un tot unitar.

AlphaSphere activează și unește simțurile prin îmbinarea unei relaxări profunde cu un efect energizant. Camera oferă o experiență multi-dimensională îmbinând sunet, lumină, căldură și mișcare.

Efectele AlphaSphere sunt de relaxare și stimulare în același timp, multe dintre acestea, de ordin mental și fizic fiind documentate de studiile științific.

Creatorul AlphaSphere: sha.

Este un artist şi cercetător în domeniul percepțiilor din Viena care lucrează în domenii inovatoare de creație de peste 10 ani pe diverse orizonturi de cunoaştere ale corpului şi minţii.

sha. atinge toate simțurile, prin sferele sale holistice, oamenii se pot cufunda în percepțiile sinestezice, depășind experiențele convenționale ale spațiului și timpului.

“Munca mea este atemporală şi aspaţială, arhaică și futuristă în același timp, aproape și totuși infinit de departe.”