Biodefensor

Tehnologia Quantum Disc

Quantum Disc este un dispozitiv de îmbunătățire a stării generale care poate înlesni cu ușurință și într-un mod eficient funcționarea sănătoasă a organismului prin restabilirea echilibrului energetic al acestuia. Produsul QUANTUMdisc combină mai multe tehnologii diferite într-una singură: magneti cu polaritate nord, cristal de turmalina, pulbere ceramica EM, energia punctului zero, tehnologia QRT (Terapie Cuantica prin Reflexie) tehnologia QMT (Terapie Cuantica prin Oglindire) si ierburi medicinale atent selectionate.

Tehnologia bazată pe principiul scalar al produsului ca instrument de îmbunătățire a stării generale, poate înlesni cu ușurință și într-un mod eficient funcționarea sănătoasă a organismului prin restabilirea echilibrului energetic al acestuia.

Acesta se fundamentează pe concepția antică indiană, conform căreia la baza corpului uman stă funcționarea ordonată și echilibrată a fluxurilor energetice ce dirijează organismul. funcționarea perfectă, fără boli a corpului. Energia se revarsă prin niște canale fine (nadi-uri). Conceptul fluxului particulelor energetice a fost prezent chiar și în concepţia celor mai vechi vindecători din popor și a șamanilor care utilizau energia. Chiar și concepția antică indiană și cea vedică, asemenea sistemului de meridiane chinezesc, condiționează vindecarea și sănătatea de fluxurile, de energiile prezente în corpul uman. Conform acestor învățături, reglarea fluxurilor de energie și a fluxului de particule, distribuția adecvată a acestora, schimbul de energie cu mediul, are loc prin intermediul unor centri de energie, așa-numitele chakre. Prin urmare, funcționarea armonioasă a chakrelor (care în limba română înseamnă „roți”), (fluxul particulelor fine rotative și a energiei) este cheia sănătății fizice și mentale.

Această gândire, concepție străveche, este confirmată și de știința modernă de azi, numeroase tehnologii științifice îi dovedesc măsurabilitatea, vizibilitatea, descriu conexiunile dintre ele. Noi știm acest lucru, și numeroasele identificări și experimente ale fizicii cuantice moderne au reușit să dovedească realitatea acestei concepții antice. Știința modernă descoperă cu pași repezi conexiunile dintre procesele cognitive, nivelurile de informații și de energie, prin intermediul formulelor clare ale fizicii particulelor. Omul, ca energie și informație, și care conform conceptelor din ce în ce mai cunoscute, este de fapt câmpul morfogenetic și electromagnetic ce a luat ființă prin intermediul organismului viu (termen cunoscut în limba vorbită sub denumirea de aură și corp eteric), este conceptualizat din nou ca fiind o ființă conștientă. Știința modernă și biofizica susțin că sănătatea organismului își are rădăcinile în echilibrul fluxului de particule din substanța intracelulară și fluxul liber al acestora. Aceasta este condiția comunicării dintre celule, dar și a proceselor de autovindecare. Recunoașterea și înțelegerea proceselor homeopatice este un fenomen nou în medicina occidentală, dar și această concepție este în strânsă armonie cu percepția orientală, și în calitate de medicină informațională, se fundamentează pe fizica particulelor. Astfel, sistemul chakrelor, asemenea rețelei de meridiane, ca științe ce concentrează experiența de mii de ani, se redescoperă astăzi în știința omului occidental. Și dacă privim astfel lucrurile, în această sinteză legile energetice și cele ale fluxului de particule din organismul uman, reprezintă o direcție majoră de cercetare în medicină. Știm deja că dacă aceste fluxuri de energie subtilă din organism întâlnesc obstacole, se blochează sau chiar dispar, chakrele nu funcționează în mod corespunzător, iar în organism apar diferite boli. Dezechilibrul de energie contribuie la apariția stresului și anxietății sufletești, ceea ce duce la declanșarea unor procese psihologice și psihosomatice, care, de asemenea pot avea ca rezultat probleme și complicații fizice. De aceea, medicina indiană (ca Ayurveda sau Yunani) pune mare accent pe prevenire, prin asigurarea fluxului liber de energie în organism prin diferite exerciții (yoga) și masaje, wellness, odihnă, gândire și filozofie de viață pozitivă.

Conștientizarea și autocunoașterea sunt factori importanți ai acestui flux de energie subtilă și prin intermediul acestuia, a stării de sănătate. Conceptul de psihosomatică, mai concret faptul că majoritatea bolilor sunt cauzate în mod inconștient de gândirea eronată, perspectiva negativă asupra vieții, ce are ca rezultat o viață spirituală dezechilibrată, neliniștită, necorespunzătoare, dar și de stres, este deja evident și pentru domeniul psihologiei. În societatea noastră păstrarea sănătății, prevenirea bolilor și conștientizarea individului este din ce în ce mai des lăsată la latitudinea noastră, apărând astfel conceptul și practica preocupării de sine. Rezultatele științifice ale timpului, și mai ales fizica cuantică, susțin că gândirea necorespunzătoare și stresul blochează procesele energetice ale organismului. Restabilirea acestora este una dintre cele mai mari provocări ale epocii noastre. Produsul reglează cu succes și într-un mod eficient funcționarea diferitelor chakre. Iar chakrele ce funcționează sănătos vor restabili de la sine restul proceselor din interiorul organismului. Reechilibrarea fluxului de particule activează și face posibilă declanșarea proceselor de autovindecare ale organismului. Însă acest lucru este valabil nu doar în cazul proceselor materiei fizice și a vindecării corpului, ci rezultă în îmbunătățirea stărilor spirituale și mentale ale omului. Dizolvând blocajele emoționale și mentale, omul își asumă mult mai ușor responsabilitatea pentru el însuși și își schimbă obiceiurile pentru o viață mai sănătoasă. O astfel de stare de relaxare duce la mai multă energie, la o stare generală și de spirit mai bună.

Produsul QuantumDisc

QUANTUMdisc este un produs unguresc, fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și norme tehnologice. Pe lângă monitorizarea continuă a inventatorului în ce privește calitatea și producția, firma producătoare verifică și monitorizează în mod permanent calitatea componentelor produsului pe parcursul procesului de producție. După asamblare, componentele deja supuse multiplelor verificări vor fi supuse și unui test și numai apoi produsul va fi introdus pe piață.

Un aspect important în procesul de dezvoltare a produsului a fost menținerea celui mai favorabil preț de piață. Prin urmare, acesta se caracterizează printr-un design simplu și un proces tehnologic de realizare simplu. În același timp, produsul trebuie să corespundă celor mai stricte așteptări: cutia necasantă permite utilizarea acestuia și în medii extreme. Dimensiunea proiectată în mod conștient se potrivește cu ușurință în mâinile oricui, astfel utilizarea produsului este confortabilă chiar și pe termen lung. Este ușor, facil de transportat, încape oriunde, chiar și într-un buzunar, poate fi "purtat" chiar și în mod permanent.

Tehnologia lipsită de electronică este de asemenea caracteristica unei proiectări conștiente. Nu necesită nicio sursă de alimentare, baterie sau acumulator. Și în lumea a treia funcționează la fel de eficient, dar și în timpul efectuării de exerciții fizice și în condiții extreme. Depozitarea zilnică este înlesnită de posibilitatea de transport a produsului într-o plasă sau sacoșă ușoară din țesătură de mătase. Acest lucru îl protejează pe parcursul utilizării zilnice, transportului și depozitării.

Ce conține QuantumDisc?

Inventatorul produsului, Prof. h.c. Dr. Tamás Varga, caracterizează funcționarea produsului după cum urmează: produsul QUANTUMdisc combină mai multe tehnologii diferite într-una singură (cinci în unu), și conține diferite materiale. Vă prezentăm mai întâi acele componente speciale care au ca rezultat efectul unic al QUANTUMdiscului.

Plasând QUANTUMdiscul pe suprafața corpului (sau la 15-25 cm depărtare de acesta), acesta preia semnalele corpului (energia acestuia), mărește nivelul vibrației, putând produce efecte magnetice, îmbogățește și curăță energia prin intermediul informațiilor transmise de către plantele medicinale speciale, tratează corpul cu radiații infraroșii și cu ioni negativi, redirecționând-o apoi înapoi în corp (în cazul variantei Sport efectuează și reflecția biofotonilor). Este bine de știut că produsul QUANTUMdisc își poate produce efectele chiar și în zonele "sănătoase", chiar dacă nu la fel de intens ca în cazul în care l-am așeza pe un centru principal de energie (chakra), sau pe o suprafață bolnavă. Acest lucru se explică prin faptul că energia se revarsă încontinuu în corpul nostru, astfel, chiar și energia purtătoare de un nivel mai redus de vibrații, de informații negative, se purifică dacă păstrăm toată ziua QUANTUMdiscul în buzunar.

Cutia QUANTUMdiscului conține mai mulți magneți cu o putere excepțională, care eliberează ioni negativi, de polaritate nord, asigurând astfel un flux stabil. Fixarea și reglarea magneților plasați într-un mod foarte special necesită competenţe deosebite, însă ca urmare a acestui lucru, QUANTUMdisc combină două efecte cu ajutorul magneților utilizați special: efectul ionilor negativi și efectele curative ale magnetului!

Cristalul turmalina este unul dintre cele mai vechi minerale cu proprietăți de vindecare, efectele acestuia au fost identificate cu mii de ani în urmă. Utilizarea cristalului este variată, dar în majoritatea cazurilor s-a utilizat cu scop de vindecare doar prin așezarea acestuia pe locul dureros, recunoscând faptul că pe durata conexiunii cristalul purifică energiile, chiar mai mult, după tratament poate fi aplicat și unei alte persoane, deoarece se autopurifică. Aplicarea cristalelor turmalina – asemenea magneților - necesită competenţe deosebite.

Beneficiile pulberii ceramice EM asupra organismului uman au fost identificate cu mult timp în urmă. Pulberea ceramică provine din Japonia, este produsă dintr-un lut special (kibushi), din care, în urma utilizării tehnologiei moderne, rezultă pulberea ce emite radiații electromagnetice. Pulberea urmează să fie încorporată în QUANTUMdisc pe un element portant special.

O altă componentă purtătoare a informațiilor din plantele medicinale combinate cu mare pricepere și produsă în Statele Unite este pulberea nano, care va fi încorporată în dispozitivul QUANTUMdisc prin intermediul unui element portant special. Pulberea nano conține biofotoni ce emană biounde pe o lungime de undă cuprinsă între 5 şi 25 de microni, „adresându-i-se” astfel foarte ușor organismului, declanșând funcțiile de autovindecare.

Este important de știut că prin utilizarea QUANTUMdisc nu ajung nano-particule în corpul uman!

Preluarea energiei – iar mai apoi redirecționarea acesteia – este asigurată de două dispozitive speciale (emanatoare), care prin utilizarea tehnologiilor QRT (Quantum Reflecting Therapy/ Terapie Quantum prin Reflecție), și QMT (Quantum Mirroring Therapy/Terapie Quantum prin Oglindire), joacă un rol esențial în preluarea și reflecția propriului semnal (propriei energii). Pe de o parte QUANTUMdisc preia energia, apoi o redirecționează în sistemul energetic, dar nu înainte ca restul componentelor să-și fi produs efectul. Procesul va continua până când QUANTUMdiscul este direcționat (așezat) pe o suprafață bolnavă din punct de vedere energetic.

Este important de știut că efectele componentelor dispozitivului QUANTUMdisc se datorează interconexiunii și întăririi reciproce a acestora!

Fiecare produs din gama de produse QUANTUMdisc este introdus într-o cutie incasabilă, cele mai bune rezultate putându-se obține numai prin utilizarea zilnică a dispozitivului. Cutia specială a variantei Sport favorizează fluxul liber al biofotonilor.

Utilizarea dispozitivului QuantumDisc

Conform scopului acestuia, QUANTUMdisc se utilizează după cum urmează. Așezați QUANTUMdiscul pe suprafața vizată (chakra, locul dureros, etc.), astfel încât jumătatea cu autocolante să nu fie direcționată către suprafața ce urmează a fi tratată (deci partea "de jos" să fie în direcția corpului). QUANTUMdiscul se va lăsa să acționeze cel puțin 10-15 minute pe aceeași suprafață, exceptând cazul în care pentru tratamentul aplicat se recomandă în mod expres o perioadă mai scurtă de timp.

În funcție de natura problemei (gravitatea acesteia), încă din primele 10-15 minute ar putea să apară o senzație de presiune (neplăcută chiar), tensiune, dar și o senzație plăcută de furnicături, "senzație de întindere", ca rezultat al declanșării fluxului de energie.

În baza experiențelor de măsurare a centrului de servicii Biodefensor Kft., una din funcțiile principale ale dispozitivului QUANTUMdisc este aceea de a debloca blocurile energetice, însă dispariția acestora provoacă disconfort în majoritatea cazurilor. În cazul în care apare o astfel de senzație în timpul aplicării dispozitivului, este recomandabilă păstrarea QUANTUMdiscului pe suprafața respectivă până la dispariția senzațiilor neplăcute. Dacă sesiunea a ajuns la final și s-a realizat deblocarea unui bloc mai mare de energie, disconfortul poate fi resimțit încă o jumătate de oră după utilizare, însă acesta va dispărea.

Însă nu în toate cazurile apar senzațiile neplăcute, de exemplu, pe aria celei de-a patra chakre (chakra inimii), deblocarea blocurilor emoționale poate fi însoțită de o senzație plăcută, putem avea senzația de parcă "o piatră mare ni s-ar fi luat de pe inimă."

Este important de știut că efectul pozitiv al QUANTUMdiscului apare după 45 - 50 de minute după aplicare – conform măsurătorilor – putându-se menține apoi timp de aproximativ 24 de ore! Cu ajutorul tehnologiei Quantum Mirroring, QUANTUMdiscul oglindește energia (semnalul) purificată, amplificată și îmbogățită cu informațiile transmise de către plantele medicinale, fiind nevoie de aproximativ 45 - 50 de minute pentru ca energia revenită în sistemul energetic al organismului să devină din nou energia "proprie a organismului" pe care acesta să o poată utiliza.

Vezi mai mult

 

 

 

Prof. h.c. Dr. Tamás Miron Varga

  Inventatorul QUANTUMdisc-ului

“Mă numesc Tamás Varga, am 43 de ani, sunt vindecător și învățător. Încă din copilărie mi s-au remarcat abilitățile speciale, care atunci păreau mai degrabă factori perturbatori în integrarea mea socială.

Însă după obținerea mai multor diplome, la vârsta de douăzeci și ceva de ani, m-am întâlnit cu maestrul meu, de la care am învățat medicina orientală (Yunani) și medicina populară, și ceea ce este mai important, am învățat să îmi utilizez în mod corespunzător abilitățile. Practic de 15 ani medicina complementară, lucrând și în prezent la proiecte de cercetare și dezvoltare. Scopul meu este acela de a transmite și a pune la dispoziția populației occidentale experienţa de mii de ani a medicinii orientale, prin sinteză cu știința modernă, integrată în instrumente și dispozitive simple. Ajungând la finalul ultimei mele invenții, dorim să o introducem pe piață sub denumirea de QUANTUMdisc. Prin intermediul acestui dispozitiv simplu, confirmat și științific, contribuim la vindecarea organismului, la dezvoltarea spirituală și intelectuală, prin armonizarea chakrelor.”