Manichiura si Pedichiura‎

NCLA este un brand originar din Los Angeles, fondat in 2010, ale cărui produse din gama NAILS au fost premiate și apreciate in diverse rânduri in domeniul Beauty.

Formulele curate, vegane si 7 FREE au câștigat rapid notorietate și au devenit preferate atat de celebritati cat si de presa. Brandul a progresat continuu prin colaborări cu Beyonce, Hello Kitty, Disney, Barbie, Sivan Ayla și multe altele iar odată cu lansarea produselor cosmetice color, NCLA si-a continuat misiunea pentru misiunea pentru o frumusete curata, pastrandu-si identitatea flirty & cute.

NCLA este despre culori și texturi - totul girly și ‘delicios’ iar cele 2 categorii ale brandului: NAILS & LIPS, se completează perfect și complimentează frumusețea, cu ingrediente curate și produse de care te îndrăgostești instant.

Statusul 7 FREE al formulelor NCLA înseamnă ca acestea NU CONTIN următoarele 7 substanțe:

NO FORMALDEHYDE - ingredient cunoscut ca fiind cancerigen
NO FORMALDEHYDE RESIN - cauzează reacții alergice la contact și probleme ale pielii
NO DBP - toxicitate asupra dezvoltării
NO TOLUENE - poate afecta sistemul nervos
NO CAMPHOR - poate provoca dureri de cap, amețeli, somnolență și greață
NO TPHP - iritant pentru piele, ochi și plămâni
NO XYLENE - inhalarea acestor vapori în cantități mici poate provoca dureri de cap, amețeli, somnolență și greață, aceștia fiind și ușor iritanți pentru piele, ochi și plămâni.

Brandul este și va rămâne mereu fidel angajamentelor sale de a nu testa niciodata pe animale și de a menține formule 100% vegane.

Paleta larga de culori cuprinde tonuri vibrante, îndrăznețe dar și nuanțe speciale sau gorgeous nudes, atât in segmentul ojelor clasicecât și al celor semipermanente UV/LED Gel Polish Gelous.

Acestea se aplică ușor, nu deteriorează unghiile și au o rezistenta de pana la 21 zile și respectă standarde benefice care creaza o diferenta in abordarea , tratarea si ingrijirea unghiilor, păstrând ca prioritate condiția sănătoasă a unghiilor pe termen lung.

In cadrul sesiunilor de Manichiura - Pedichiura se beneficiază de îngrijire protectivă și de proceduri blande atât la aplicarea cât și la îndepărtarea produselor, servicii completate de experiențele NAILS SPA - pentru unghii cu adevărat frumoase și sănătoase.

Fii Gorgeous Well & Safe și alege frumusetea by GWS Organic Beauty Center - the Green Way Salon.

Lista Preturi ncLA