Lavyl 32 Spray Bucal

 

"Ața dentară sub formă lichida pentru igiena orală" Un produs revolutionar in igiena orala, fiind intrebuintat pentru redobandirea , mentinerea igienei cavitatii bucale si sanatatii organismului, foarte eficient in lupta cu bacteriile si ciupercile, avand actiune antiseptica, antimicotica si antibacteriana la nivel buco-faringian.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsul este disponibil in urmatoarele variante:
L32-50-02 Lavyl 32 - 50 ml
L32-150-02 Lavyl 32 - 150 ml

Un produs revolutionar in igiena orala, fiind intrebuintat pentru redobandirea , mentinerea igienei cavitatii bucale si sanatatii organismului, foarte eficient in lupta cu bacteriile si ciupercile, avand actiune antiseptica, antimicotica si antibacteriana la nivel buco-faringian
Este un produs foarte eficient in lupta cu bacteriile si ciupercile, avand actiuneantiseptica, antimicotica si antibacteriana la nivel buco-faringian. Datorita acestor actiuni viata poate fi prelungita chiar cu cateva decenii, fiind cunoscut faptul ca multe din bolile reumatismale sau cardiovasculare se datoreaza acumularii bacteriilor din cavitatea bucala.
Opreste sangerarea gingivala, infectiile gingivale, paradontoza, formarea tartrului dentar, ba chiar subtiaza tartrul dentar pana la eliminarea complete a acestuia in cateva saptamani de utilizare.
Albeste dintii, elimina depunerile de pe limba, opreste evolutia cariei dentare si impiedica formarea altora. Bun dezinfectant al cavitatii bucale.

SE RECOMANDA IN:
- Afte bucale, abcese dentare atat la adulti cat si la copii
- Herpes, candida albicans,pentru eliminarea bacteriilor si oricaror infectii din cavitatea bucala, precum si ca tratament preventiv
- Regenereaza, intretine si intareste gingia
- Reduce in mod vizibil depunerile de pe limba, blocheaza actiunea substantelor toxice
- Rezolva multe din problemele maxilo-faciale, alveolare, precum si a sinusurilor.
- Eficient in profilaxia dentara. Albeste dintii si le reda stralucirea.
- Atat cavitatea bucala, cat si zonele adiacente cavitatii bucale pot reprezenta focare de infectie, cauza multor boli grave, carora nu li se cunoaste ereditatea.
- Multe boli cardio-vasculare, reumatice, articulare, inflamatorii, tumorale, hipertensiune, analize proaste ale sangelui, migrene, probleme de digestie , au focarul in cavitatea bucala si isi gasesc repede rezolvarea problemei prin folosirea acestuia
- Produsul patrunde in straturile cele mai adanci ale tesutului, pana la nivel celular, unde desfasoara o actiune de curatare, dezinfectare, energizare si regenerare.
- Elimina foarte bine resturile alimentare dintre dinti, iar componentele nano-efect blocheaza formarea placii bacteriene dintre dinti, din cavitatea maselei-de-minte si din cavitatea gingiei, oprind evolutia paradontozei si ajutand gingia sa se regenereze. Gingia inflamata se regenereaza rapid, se opreste sangerarea gingiei dupa cateva aplicatii si dispare mirosul neplacut.
- Prin inactivarea virusilor si bacteriilor, scade sansa infectarii mucoasei bucale cu aceste elemente patogene, prevenind aparitia si dezvoltarea bolilor, in plus leaga si blocheaza substantele toxice care se elibereaza din cariile dentare .
- Subtiaza placa dentara deja formata, albeste dintii si blocheaza formarea noii placi dentare si deja de la prima folosire se poate observa o albire si stralucire deosebita a dintilor.
- Datorita puterii dezinfectante, antiinflamatoare si de regenerare a gingiei acest produs este recomandat si in cazul implanturilor si a protezelor dentare.
- Controlul BTS: scade in mod dramatic mobilitatea de transmitere a bolilor sexuale.

Spray-ul Lavyl 32 face parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

PRODUSUL LAVYL 32 CONTINE: Aqua, Alcohol, Glycerin, Propolis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Commiphora Abyissinica Resin Extract, Mentha Piperita Extract, Ascorbic Acid, Citrus Grandis Seed Extract, Tocopherol

MOD DE UTILIZARE: Se clateste gura cu apa si se umezeste o periuta moale de dinti. Se aplica 2-3 pufuri pe dinti si se freaca 1-2 minute cu periuta. Se clateste gura.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro