Tratamente Bioactive Bond Repair

Tratamentul  Natulique BioActive Bond Repair in 3 pasi este o soluție completa profesionala  cu o formula inovativa botanica  care repară și reconstruiește legăturile rupte ale părului din interior spre exterior, nu acopera doar cuticula cu straturi de silicon, fapt care doar maschează problema.Foloseste ingrediente vegetale, vegane și menține rezistența, sănătatea și manevrabilitatea părului, cu un parfum blând și proaspăt.

Complexul patentat  din formula  repara legăturile rupte cauzate de instrumentele termice, serviciile chimice și colorarea părului.

 Complexul NATULIQUE BioActive este atât de puternic încât le va oferi clienților un par de pana la 3 ori mai puternic fata de starea înainte de a beneficia de tratament. Eficacitatea complexului este, bineînțeles, testată și dovedită în cadrul unui studiu clinic cuprinzător.

 BioActive Bond Repair este un nou sistem revolutionar  organic pentru repararea avansata a parului deteriorat ce contine un complex bioactiv patentat de origine naturala, pe baza de plante, pentru  intarirea si reconstructia  legaturilor din firul de par.

Datorita produselor de ingrijire BioActive Bond Repair veti avea un par de pana la 3 ori mai puternic , inca de la prima utilizare.

Complexul bioactiv este un complex patentat botanic , care  pătrunde adânc în cortexul părului pentru a crea noi legături permanente , de hidrogen și ionice, care repară și  reconstruiesc legaturile  deteriorate din structura firului de par.Este alcătuit din cele mai mici micromolecule care pot pătrunde cu ușurință în păr pentru a optimiza interacțiunile cu legături multiple în cheratina cortexului. Acesta repara legăturile rupte cauzate de procesarea termica, serviciile chimice agresive,deteriorarea parului prin colorare și alți factori dăunători.

Ingredientele unice și sustenabile acționează simultan pentru a crea și întări fibrele de păr, dupa un singur tratament, fără a compromite rezultatele colorării părului.

Parul decolorat sau procesat termic si chimic va deveni mai puternic decat parul natural datorita ingredientului MAGIC din Complexul Bioactive Bond Repair : Hydroxypropyl Gluconamide & Hydroxypropylammonium Gluconate care crează noi legaturi permanente disulfidice și noi legături de hidrogen și de sare (ionice)

PAR DE 3 ORI MAI PUTERNIC  cu BioActive Bond Repair - in doar 2 etape in salon  si mentinere  acasa cu Pasul 3 - Masca , Pasul 4 -Samponul  si Pasul 5 -Balsamul .

Step 1:Bond Repair Intrinsic Additive * la nivel de salon

-           readuce structura interna a parului la o stare mai naturala

-           menține puterea și sănătatea, dând în același timp părului manevrabilitate

-           ajută la inversarea și repararea legăturilor rupte cauzate de căldură, substanțe chimice și colorare într-un singur tratament

Step 2: Bond Repair Intrinsic Strengthener *la nivel de salon

-           mască reparatoare și de întărire foarte concentrată.

-           adaugă keratina pe bază de plante înapoi în păr și creează noi legături permanente  în cortex

Step 3 : Bond Maintenance  este o mască care prelungește rezultatul la nivel de salon - un tratament săptămânal la domiciliu pentru a face firele de par mai puternice în timp și a reduce ruperea între tratamente

Step 4: Samponul Hair Bond Strengthening

Step 5: Balsamul  Hair Bond Strengthening

DESCOPERA PREZENTAREA COMPLETA A TRATAMENTULUI BIOACTIVE BOND REPAIR : Aplicabilitate uz profesional & retail

Va invitam sa accesati aici Aplicabilitatea Tratamentului Bioactiv Bond Repair la nivel de salon : adaugarea Aditivului Pasul 1 in pudra decoloranta sau vopsea de par pentru intarirea si refacerea legaturilor firului de par cu risc de fragilizare pana la rupere in  timpul si in urma serviciilor de procesare chimice specifice  de salon , precum si tratamentul de sine statator in 2 pasi pentru repararea si intarirea parului  pana la de 3 x mai puternic.

KIT Tratament Reparare si Intarire Natulique Bioactive Bond  Repair  este recomandat  pentru a mentine si acasa  beneficiile Tratamentului profesional in  2 pasi Natulique  BIOACTIVE BOND REPAIR , prelungind  rezultatul obtinut la nivel de salon, lăsând un păr sănătos și strălucitor după prima utilizare ,  de 3 X mai puternic, un rezultat  sustinut de studii clinice .

KIT Tratament Reparare si Intarire Natulique Bioactive Bond  Repair este recomandat ca ingrijire  tratament saptamanal la domiciliu , dupa serviciul  avansat de reparare Natulique Bioactive Bond Repair  Pasul 1 si Pasul 2 la nivel de salon , pentru prelungirea rezultatului obtinut si a reduce riscul de rupere intre tratamentele profesionale la nivel de salon.Se recomanda  pentru repararea avansata a parului deteriorat , procesat termic sau chimic , a parului subtiat , cu risc de fragilizare si rupere cat si pentru repararea buclelor , a parului cret sau ondulat

Componente KIT Tratament Reparare si Intarire Natulique Bioactive Bond  Repair :

1.Sampon de Reparare si Intarire  par deteriorat Natulique Hair Bond Intrinsic Strengthener Sampon

2.Balsam de Reparare si Intarire Natulique Hair Bond Intrinsic Strengthener Balsam

3.Masca de reparare si intarire par deteriorat Natulique Hair Bond Intrinsic Maintenance

Masca Natulique Hair Bond Intrinsic Maintenance  denumita si  Pasul 3  , este esentiala pentru a mentine si acasa  beneficiile Tratamentului profesional in  2 pasi Natulique  BIOACTIVE BOND REPAIR  *exclusiv pentru salon.

NATULIQUE Hair Bond Maintenance  este o mască tratament -  Pasul 3 - care prelungește rezultatul obtinut la nivel de salon, lăsând un păr sănătos și strălucitor după prima utilizare ,  de 3 X mai puternic, un rezultat  sustinut de studii clinice .

Masca 3 Hair Bond Maintenance este recomandata ca tratament saptamanal la domiciliu , dupa serviciul  avansat de reparare Natulique Bioactive Bond Repair  Pasul 1 si Pasul 2 la nivel de salon , pentru prelungirea rezultatului obtinut si a reduce riscul de rupere intre tratamentele profesionale la nivel de salon.

Poate fi folosita atat pentru repararea avansata a parului deteriorat , procesat termic sau chimic , a parului subtiat , cu risc de fragilizare si rupere cat si pentru repararea buclelor , parului cret sau ondulat .

Va invitam sa urmariti STEP BY STEP  Ritualul Bioactive Bond repair ce include Diagnoza scalpui si a firului de par :

Printre Beneficiile tratamentului Bioactive Bond Repair  se afla si repararea parului cret sau ondulat , refacerea  si revitalizarea buclelor dupa numai o sedinta prin aplicarea Pasului 1 urmat de Pasul 2 la nivel de salon ,iar  Pasul 3 – Masca pentru mentenanta acasa  va  prelungi rezultatul obtinut la nivel de salon .

Parul decolorat sau procesat termic sau chimic , va deveni mai puternic decat parul natural datorita ingredientului inovator al complexului Bioactive Bond Repair  : Hydroxypropyl Gluconamide & Hydroxypropylammonium Gluconate  care crează noi legaturi permanente disulfidice și noi legături de hidrogen și de sare (ionice), oferind o eficacitate testata clinic : un par de pana la 3 ori mai puternic  fata de starea înainte de a beneficia de tratament.

Tratamentul cu Masca 3 Hair Bond Maintenance  repara parul dinspre interior spre exterior , intarind ambele straturi ale firului de par , nu acopera doar cuticula cu straturi de silicon care mascheaza doar problema . Masca va  anula toate tipurile de daune cauzate de deteriorarea cauzată de factorii de mediu, deteriorarea chimică, deteriorarea termica și deteriorarea fizică si va readuce legaturile firului de par la o stare sanatoasa , indiferent de cauza .

Va invitam sa accesati un Ritual de Reparare si Revitalizare a Parului Cret cu versiunea profesionala a Tratamentului Bioactive Bond Repair , rezultatul fiind obtinut dupa numai o sedinta la nivel de salon :

Inca 3 motive pentru a  alege  Gama de Ingrijire pentru acasa Bioactive Bond Repair  : Samponul Pasul 4 , Balsamul Pasul 5  si Masca Pasul 3 !

1.Beneficiul Complexului de proteine din orez

Șamponul si Balsamul de reparare si  întărire  Hair Bond Strengthening, valorifică puterea unui complex specializat de proteine de orez. Această tehnologie întărește legăturile părului, repară daunele și îmbunătățește capacitatea părului de a fixa umiditatea, rezultând astfel fire de par  revitalizate și rezistente. Veti experimenta o îmbunătățire vizibilă a texturii părului, a manevrabilității și a sănătății generale.

2.Beneficiul Complexului Bioactive Bond Repair din Masca 3

O formula inovativa organica  pentru repararea avansata a parului deteriorat ce contine un complex bioactiv patentat de origine naturala, pe baza de plante, pentru  intarirea si reconstructia avansata  legaturilor din firul de par.

3.Eticheta ecologică Nordic Swan

Șamponul, masca și balsamul de reparare si  întărire  Hair Bond Strengthening, poartă cu mândrie eticheta Nordic Swan Ecolabel, o certificare prestigioasă care semnifică angajamentul lor față de sustenabilitate si mediu. Eticheta ecologică Nordic Swan Ecolabel este una dintre cele mai respectate și mai stricte etichete ecologice din lume, recunoscută pentru criteriile sale riguroase și pentru procesul laborios  de evaluare.

Oferind aceste produse de ingrijire cu  certificat Nordic Swan Ecolabel în salonul dumneavoastră, le dați posibilitatea clienților dumneavoastră să aibă un impact pozitiv fata de mediu în timp ce se răsfață cu o experiență de lux în îngrijirea părului.

4. Fabricat în Danemarca

Ne mândrim cu faptul că producem șamponul,masca și balsamul Hair Bond Strengthening in Danemarca, țara noastră de origine, cunoscută pentru angajamentul său față de calitate și inovație. Standardele de producție daneze sunt renumite pentru atenția acordată detaliilor și pentru măsurile riguroase de control al calității. Alegând produse pentru păr fabricate în Danemarca, vă puteți asigura clienții că primesc un produs de o calitate și integritate excepționale.

Aceasta origine  adaugă un alt nivel de credibilitate și reasigurare pentru clienții salonului dvs. de înfrumusețare, distingând și mai mult șamponul și balsamul Hair Bond Strengthening  ca fiind o alegere superioară pentru nevoile lor de îngrijire a părului.

5. Ambalaje reciclate si reciclabile

Când vine vorba de sustenabilitatea produselor de salon, nu numai ingredientele contează. Ambalajul produsului este, de asemenea, un factor important , dar și modul în care ambalajul este aruncat.

Sustenabilitatea a făcut întotdeauna parte din ADN-ul NATULIQUE și asumarea responsabilității pentru mediu este pe primul loc pentru noi. Prin angajamentul nostru de a face lumea un loc mai curat, ne străduim să facem ambalajele noastre cât mai ecologice posibil , iar sistemul BioActive Bond Repair nu este diferit.

Certificatul Ocean Friendly Recycled Plastic este garanția noastră că ambalajul este realizat din plastic reciclat și că sticla este reciclabilă după utilizare. Acest lucru se face pentru a minimiza cantitatea de plastic care intră în ocean.

După utilizare, vă îndemnăm să faceți alegerea durabilă și să aruncați corect sticlele goale, astfel încât să fie reciclate.

        

 

VEGAN,NORDIC SWAN ECOLABEL, fara parabeni , Fara fenoxietanol,fara parfumuri artificiale , fara SLS, fara silicon,plastic reciclabil

 
Vezi mai mult
Sampon de Reparare si Intarire...

Sampon de Reparare si Intarire par deteriorat Natulique Hair Bond Intrinsic Strengthener 250ml

Principalele beneficii ale gamei Bio Active Bond Repair : • Repara si intareste parul deteriorat pana la de 3 ori mai puternic chiar si...

180,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Balsam de reparare si intarire...

Balsam de reparare si intarire par deteriorat Natulique Hair Bond Intrinsic Strengthener 250ml

Principalele beneficii Bio Active Bond Repair : • Repara si intareste  parul deteriorat  pana la de 3 ori mai puternic chiar...

180,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Masca 3 de Reparare si...

Masca 3 de Reparare si Intarire par deteriorat Natulique Hair Bond Intrinsic Maintenance 200ml

Tratamentul BioActive Bond Repair in 3 pasi este o soluție completa profesionala  cu o formula botanica  care repară și reconstruiește...

240,00 Lei Cantitate Adauga in cos
KIT Tratament Reparare si... -10%

KIT Tratament Reparare si Intarire Natulique Bioactive Bond Repair Sampon + Balsam + Masca

Descriere Componente KIT Tratament Reparare si Intarire par deteriorat Natulique Bioactive Bond Repair : 1.Sampon de Reparare si Intarire...

540,00 Lei 486,00 Lei Cantitate Adauga in cos