Mastey Hair Color

 

BROSURA MASTEY HAIRCOLOR (Clic pe imagine)

For Eco Friendly, Green Focused and Organic Salons

Cea mai buna si protectiva formula de colorare pentru saloanele cu concept ecologic sau organic.

 

Vopseaua de par Mastey

Combinatia noastra unica de ingrediente vopseste, repara si rehidrateaza parul in timpul procesului de colorare, facand din Vopseaua de Par Mastey, alegerea optima pentru stilistii care vor putea oferi rezultate de colorare sanatoase si frumoase pentru fiecare client.

Vopseaua de par Mastey nu contine Gluten, este Vegana si contine Antioxidanti pentru a conferi chiar si celui mai deteriorat tip de par o colorare cu aspect sanatos si natural. 

FARA PPD

Mai putine iritatii si mai putine reactii alergice

FARA AMONIAC

Nivel mai mic de deteriorare si clienti mai fericiti

   

Vopseaua de par Mastey NU contine amoniac, parafenilendiamina (PPD), gluten si foloseste conditionatori si antioxidanti pentru a conferi o colorare cu aspect sanatos si NATURAL chiar si celui mai deteriorat tip de par.

Vopseaua de par Mastey cu Zero Amoniac
Mastey foloseste Amino Methyl Propanol si Monoetanolamina in locul amoniacului pentru a deschide cuticula parului, ingrediente delicate fara a dauna persoanelor care se vopsesc regulat.

Vopsea de par cu Zero PPD (fara Parafenilendiamina)
Mastey foloseste numai pigmenti oxidativi pentru a oferi o culoare a parului avand un aspect NATURAL. Inlocuitorul nostru pentru parafenilendiamina este de 2.5 – 5 ori mai bland si mai putin alergen decat PPD-ul si a fost evaluat favorabil in mod independent de Organismul de Analiza a Industriei Cosmetice din SUA si de Comisia Europeana.

Par frumos si sanatos
Vopseaua de par Mastey Hair Color contine in formula sa factori de Hidratare de origine vegetala (NMF) si aminoacizi din orez care echilibreaza nivelul de hidratare al scalpului si parului si ofera o reparare in profunzime a acestora.

Durata de mentinere mai mare a culorii
Vopseaua de par Mastey foloseste vitamine si aminoacizi, cum ar fi extractul din samburi de struguri, extractul din seminte de floarea-soarelui si vitaminele antioxidante A, D, K si E care prelungesc mentinerea vopselei, previn decolorarea si ofera protectie impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu.

PPD (parafenilendiamina) este cel mai daunator colorant care s-ar putea afla intr-o vopsea de par, daca sunteti ingrijorati din cauza reactiilor alergice si a dermatitei de contact pe care le poate provoa. De aceea, vopseaua de par Mastey, fara amoniac si fara PPD, este alegerea stilistului pentru un proces de colorare cat mai delicat si protectiv.

Pe baza studiilor desfasurate in mai multe tari UE cu privire la folosirea PPD in vopseaua de par: PPD este de 2 pana la 5 ori mai daunator decat alternativa din vopseaua de par Mastey si anume 2,5-diaminotoluensulfat.

Vopseaua de par Mastey fara amoniac si fara PPD este cea mai buna alternativa a stilistilor profesionisti la vopseaua traditionala de par daunatoare pe baza de amoniac.

Pentru mai bine de 60 de ani, producatorii profesionsti de vopsea de par s-au bazat si au promovat amoniacul in formulele vopselelor de par. Atat de mult, incat intrebati fiind, majoritatea stilistilor vor spune ca vopseaua de par permanenta nu poate functiona fara amoniac. Aceasta declaratie nu este corecta in realitate, ceea ce incearca acestia sa spuna, este ca vopseaua de par nu poate functiona fara un agent alcalin.

Ce este agentul alcalin si cum functioneaza?

Agentii alcalini sunt ingrediente cu pH alcalin (mai mare de 7) care sunt folositi in formulele vopselelor de par pentru a deschide cuticula. Ceea ce face amoniacul din formulele de colorare este sa actioneze ca agent alcalin. Vopseaua de par fara amoniac de la Mastey foloseste alternativa cea mai blanda posibila de agent alcalin si anume AMP/MEA, ingrediente care deschid cuticula dar sunt mult mai delicate.

Vopseaua de par Mastey reconstruieste si hidrateaza parul in timpul colorarii. Vopseaua Mastey este formulata cu factori de hidratare de origine vegetala si aminoacizi din orez care echilibreaza nivelul natural de hidratare al parului si scalpului si ofera o reparare in profunzime.

Vopseaua de par Mastey ofera cheia pentru combaterea celor mai comune probleme cu care se confrunta stilistii in fiecare zi. Parul vopsiti, in mod special cu produse pe baza de amoniac sau cu asa zisele “vopsele organice” care contin PPD sau alte ingrediente agresive, devine foarte deteriorate, uscat si supraprocesat, fiind foarte greu de gestionat in continuare de catre stilist.

  1. Parul deteriorate nu isi va mentine culoarea la fel de bine sau pentru un timp la fel de indelungat ca parul sanatos.
  2. Parul uscat, supraprocesat, nu-si va pastra proteinele reparatoare la fel de bine ca parul hidratat in mod corespunzator.

 

Parul trebuie sa fie hidratat optim, apoi reparat, pentru a asigura un rezultat sanatos si frumos. Parul uscat din cauza supraprocesarii si caruia ii lipsesc nutrientii vitali, va avea un aspect tern, uscat, care nu va mai putea mentine culoarea.

Nivel optim de hidratare cu ingrediente de hidratare 100% vegane
Vopseaua de par Mastey si Gama de ingrijire pentru Protectia culorii asigura Factori Naturali de Hidratare de origine Vegana 100%, care sunt extrasi din vegetale. Acest Factor Natural de Hidratare (NMH) este o replica a ceea ce corpul produce in mod natural. Combinatia noastra de Acizi Grasi Esentiali (EFA), lipide si vitamine, ajuta la normalizarea nivelului natural de hidratare al parului si pielii, lasand parul moale, hidratat in mod optim si radiant.
Studiile Independete au aratat ca parul si pielea care sunt hidratate in mod optim vor raspunde mai repede si mai profund produselor de reparare. Nivelul optim de hidratare reprezinta functia pe care repararea parului si pielii poate fi un success.

Aminoacidul din orez, fara gluten, reprezinta proteina cea mai puternica si cea mai putin alergena care repara parul deteriorate, supraprocesat.
Aminoacizii constituie piatra de temelie pentru moleculele proteice de reparare. Aminoacizii din orez au o dimensiune si greutate mica si sunt bogati in nutrient vitali pentru repararea parului. Datorita greutatii moleculare mici, aminoacizii din orez penetreaza usor firul de par pentru a reconstrui si intari parul deteriorate.
Aminoacizii din orez intaresc si cresc diametrul firului de par pentru a crea un par mai des, mai catifelat si mai somptuos.
Multe produse folosesc proteine din grau, din matase sau keratina umana. Din motive specific, noi nu folosim dar nici nu blamam folosirea acestor ingredient, insa consideram ca orezul este cea mai buna solutie.

Vopseaua de par Mastey foloseste vitamin si antioxidanti, cum ar fi extractul din samburi de struguri, extractul din seminte de floarea-soarelui si vitaminele antioxidante A, D, K si E care ajuta la prelungirea duratei de viata a culorii prin prevenirea decolorarii, oferind protective impotriva radicalilor liberi si a conditiilor de mediu.

Extract din samburi de struguri (Vitis Vinifera)

Extractul din samburi de struguri reprezinta un antioxidant natural care ajuta la incetinirea procesului de oxidare a culorii permanente, acest extract combinat cu alte ingredient Mastey prelungesc viata, nuanta si efectul vibrant al culorii parului tau. Extractul din samburi de struguri este un antioxidanta atat de puternic incat este o parte integral atat a sistemului de protejare a culorii cat si a vopselei de par Mastey exclusive pentru saloane.