Digital Curl

 


 • Par ondulat si densificare vizibila
 • Rezultate naturale pentru 3 pana la 6 luni
 • Aspect fermecator
 • Multitudine de coafuri

Digital Curl ® este un tratament durabil care va confera un par ondulat sau buclat as cum vi l-ati dorit intotdeauna.

Daca ati visat intotdeauna la un par ondulat si flexibil, atunci Digital Curl ® este produsul de care aveti nevoie! Avand rezultate naturale pentru 3 pana la 6 luni, puteti adopta o varietate de tipuri de coafuri.

DIGITAL CURL ® REPARA FIRUL DE PAR SI IN ACELASI TIMP II CONFERA FLEXIBILITATE SI ONDULARE. LA REVEDERE CRETURILOR INESTETICE…

Efectul este intens Glamour. Toate formele sunt posibile intrucat dumneavoastra alegeti ondulatiile sau buclele pe care vi le doriti. Rasfatati-va si incercati Digital Curl ® pentru a-i descoperi toate avantajele:

 • Un efect natural si stralucitor pentru 3 pana la 6 luni
 • Un fir de par ingrijit si in continua miscare
 • Posibilitatea de a va schimba coafura

Digital Curl este un serviciu unic pentru structurarea si crearea de bucle. Totodata acesta reprezinta un proces inovativ ce modifica structura interna a parului. Actiunea sa reface forma precum si stralucirea si supletea parului. Principala diferenta intre Digital Curl si un sistemd e permanent clasic consta in forma si textura buclelor.

Un permanent clasic evidentiaza buclele atunci cand parul este ud, iar efectul dispare dupa uscare. Digital Curl ofera rezultatul opus: mai multe bucle dupa uscarea parului. Si mai important, parul este bine tratat si textura sa este imbunatatita.

Principiul CURL ® DIGITAL in conformitate cu LISSFACTOR PARIS

Inventator al “Japanese Smoothing” (metodei japoneze de intindere a parului),  Lissfactor Paris a creat aceasta metoda de ingrijire a parului conferindu-i in acelasi timp un aspect ondulat si sustenabil. Tratamentul confera un aspect natural, respectand in acelasi timp perfect parul. Digital Curl ® contine produse binefacatoare cum sunt keratina, aminoacizi, colagen si provitamine.

La fel ca si stramosii sai, Digital Curl ® “permanent” repara firul de par conferindu-i in acelasi timp un aspect elegant si stralucitor. Tratamentul are efect chiar si pe parul decolorat.

Pentru ca stralucirea si ondularea parului sa reziste timp indelungat, se recomanda utilizarea produselor din gama MISO, disponibile AICI


 Sinergia uleiurilor naturale ajuta la restabilirea stralucirii si obtinerea unei ondulari  permanente cu un aspect foarte natural.

 In mod special, ofera catifelare maxima parului, netezind zonele aspre sau deteriorate.

 Formula extrem de nutritiva (Colagen, Keratina, Ulei de Nurca) se coordoneaza cu ingredientele active din solutia permanent si patrund in mod eficient si puternic in par, impiedicand umflarea excesiva a acestuia (atat in cazul parului cret cat si in cazul celui mai dificil), pentru a asigura o dezvoltare armonioasa si rapida a procesului.

 Derivatii din lanolina protejeaza parul de agresiunea cauzata de caldura, iar derivatii din aminoacizi combinati cu aminoacizii existenti in par pastreaza integritatea firului de par in timp ce creeaza onduleuri  disciplinate, care isi pastreaza miscarea.        

 

 Digital Curl Soft confera elasticitate si una spect sanatos onduleurilor, datorita polimerilor de calitate a colagenului care umple structura firuluid e par.

 Complexul din uleiuri naturale ofera vitalitate parului, creand un aspect ondulat frumos.

 

... O poveste despre natura si despre tehnologia inalta. Cum functioneaza?

Puterea ingredientelor naturale active in vederea crearii unui aspect ondulat natural.

Se combina cu...

Un echipament de inalta tehnologie ce creeaza una spect ondulat.

De la aspectul usor ondulat pana la bucle fermecatoare, pline de miscare.

Ingredientele active nutritive hidrateaza parul si il protejeaza de efectele daunatoare, hranindu-l totodata.

Complex din uleiuri naturale

Ingredientele NATURALE din Digital Curl sunt:

 • Keratina
 • Unt de Shea - ce contine antioxidanti din plante, cum ar fi vitaminele A si E, precum si catechine. Vitaminele A si E protejeaza celulele de radicalii liberi si deteriorarea provocata de mediul inconjurator. Esterii acidului cinamic din grasimea untului de Shea ajuta la prevenirea deteriorarii cauzate de radiatiile ultraviolete.
 • Migdale dulci - ce ajuta la echilibrarea nivelului de hidratare din piele, fiind astfel un agent hidratant exceptional, potrivit tuturor tipurilor de par. Stresul oxidativ constituie principala cauza a deteriorarii stratului de colagen. Uleiul de migdale contine vitamina E, unul dintre cei mai cunsocuti antioxidanti.
 • Ulei de Jojoba - folosit pentru a stimula cresterea parului. Este un fapt cunoscut ca parul secreta sebum, un ulei natural, pentru a va pastra parul hidratat. Cateodata glandele pot secreta mai mult sebum, acest lucru putand bloca foliculii, rezultand in deteriorarea parului si caderea acestuia.
 • Ulei de Macadamia - fiecare fir de par este protejat prin suprapunerea straturilor cuticulare, ajutand la mentinerea hidratarii si prevenirii deteriorarii parului. Conform Macadamia Natural Oil, uns ite despre ingrijirea parului, uleiul din nuca de Macadamia ajuta la prevenirea ruperii parului, prin penetrarea scalpului si a foliculilor, imbunatatind forta si elasticitatea parului.

Digital Curl ® este un serviciu disponibil in Romania exclusiv prin intermediul Global Wellness System partener Lissfactor Paris.

 E-mail office@gwsconcept.ro

 Telefon+40.744.302.332