Natulique Program Afiliere

Dragi Hairdresseri, am creat pentru voi “Affiliate Programme for Eco-sustainable Hairdressers”, un program de afiliere by Natulique România, gândit din grijă și cu grijă pentru voi și spre bucuria clientilor noștri dragi.

Programul de afiliere este o modalitate prin care fiecare partener/ Haidresser, castigă comision pentru fiecare vânzare personală și înregistrată cu succes pe site-ul www.gwsconcept.ro de catre clienții lui (noi sau existenți), cărora le recomandă produsele Natulique potrivite nevoilor individuale, pe baza unei consilieri online și le oferă codul unic de discount.

Misiunea proiectului nostru este să creăm alaturi de toți ambasadorii frumuseții eco-sustenabile, un viitor #green pentru industria Beauty din România.

Va susținem așadar, sa #statiacasa dar sa nu renunțați la pasiunea voastra, sa va dezvoltati continuu și sa va maximizati businessul și veniturile, alăturându-va comunitatii hairdresserilor eco-sustenabili.

Totodata, avem și resposabilitatea de a fi o contribuție pentru o lume a frumuseții, in care pe lângă performanta profesională sa primeze și valorile etice.
 
Din aceste motive dar și pentru ca stim că acum, poate mai mult decât oricând, aveti nevoie de suportul nostru pentru a va continua misiunea in domeniul professional beauty, vrem să vă susținem să #statiacasă, dar să nu renunțați la pasiunea voastră și sa va încurajam sa o valorificați și sa o dezvoltați  continuu, chiar și in aceasta perioadă.
 
Așa că am lansat “Affiliate Programme for Eco-sustainable Hairdressers” un program de afiliere by Natulique România, gândit din grijă și cu grijă pentru voi și spre bucuria clientilor noștri dragi.

CE ESTE programul de afiliere oferit de Natulique Romania?

CUM functioneaza?

  1. Contactezi clientii tai
  2. Ii instiintezi ca le poti livra acasa formula profesionala Natulique sau de retail Naturigin (conform cu recomandarile tale si nevoile lor) si orice alt produs de ingrijire sau de styling de pe www.gwsconcept.ro
  3. GWS livreaza coletul cu comanda personalizata  si incaseaza
  4. Primesti un COD unic de discount (Hairdresser/ Salon Afiliat)
  5. In momentul achizitiei introducand codul unic respectiv, clientului i se ofera un discount din partea Natulique Romania, iar Salonul/ Afiliatul va fi remunerat in baza unui comision din valoarea incasata.
  6. Comisionul acumulat se plateste la sfarsit de luna sub forma unui comision de discount pe sold (daca exista) sau pe baza de factura din partea Afiliatului (comision vanzare)

DE CE să devin afiliat in programul Natulique România?

• câștig bani ușor și fără să investesc
• imi susțin/ dezvolt businessul
• cresc fidelitatea clientilor mei, fiindu-le alături cu soluții chiar și in perioadele dificile
• aleg timpul și programul pe care sa îl aloc după cum imi doresc
• nu am responsabilitate logistică etc
• schimb lumea, inspirându-mi clientii sa facă alegeri clean & healthy
• sunt un reper in dezvoltarea frumuseții eco-sustenabile
• beneficiez de cursuri și traininguri de perfectionare

CUM devii afiliat in programul Natulique România?

  1. Contactezi unul dintre reprezentanții noștri, pentru a fi generat CODUL unic pe care sa îl comunici clientilor
  2. Codul este generat și iti este transmis in maxim 24h și poate fi folosit imediat după ce primesti confirmarea activării acestuia din partea reprezentantului nostru
  3. Felicitari! Poti începe chiar acum promovarea și consilierea clientilor #deacasa!
  4. Nu trebuie sa fii doar Hairdresser Natulique – poți accesa acest program indiferent de gamele de produse cu care ai lucrat pana acum. Îți asiguram seminarii introductive și întreg suportul nostru!