Biocean

 

 În anul 1904 biologul francez Rene Quinton a publicat o carte intitulată ‘‘L’Eau de mer, milieu organique’’ (Apa de mare, mediu organic), în care a demonstrat, pentru prima dată,  faptul că, apa de mare colectată în condiții specifice are compoziție minerală asemănătoare cu cea a plasmei  sângelui uman.

 Încă din anul 1990, compania Quinton America Inc. a combinat tradiția cu știința pentru a produce soluții marine de calitate superioară pentru piața americană.

 Rene Quinton a descoperit că celulele corpului uman sunt înconjurate de un lichid sau plasmă, ce este foarte asemănător în conținut de minerale și grad de concentrație cu apa oceanică. După ani de cercetări, Ouinton a fost capabil să identifice locațiile geografice ideale pentru colectarea apei curate din ocean, pe care mai apoi a folosit-o la un număr concludent de experimente canine și a demonstrat că versiunea sa de plasmă poate fi folosită pentru a trata oamenii cu succes. Mai apoi și-a sprijinit teza cu numeroase studii clinice.

 

 

 Drept urmare, s-au deschis nenumărate clinici în care tratamentul cu plasma Quinton a fost aplicat femeilor însărcinate sau care alăptau, copiilor neînțărcați, precum și copiilor și adulților de toate vârstele, toți suferinzi de o formă de boală sau tulburare.

 În timpul Primului Război Mondial acest tratament a fost lăsat deoparte, pentru ca în anii următori Doctorii Jarricot, Mac, Potoki precum și un anume număr fizicieni, au continuat să folosească această terapie și totodată au continuat cercetările privind beneficiile terapeutice ale acestuia.

 Dezvoltarea chimiei de sinteză și declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial au provocat o încetinire în ceea ce priveau cercetările asupra efectelor plasmei marine. În anii ’50 însă, un număr de oameni de știință germani au redevenit interesați de acest subiect și au dezvoltat, ulterior, un sistem de administrare orală pentru plasma marină. Interesul științific francez a fost și el reînviat în anii ’60 și ’70, iar spaniolii, italienii și americanii au urmat și ei exemplul la scurt timp.

 Astăzi, formulele originale Quinton sunt folosite drept supliment mineral alimentar, având rezultate excelente, în Europa, America de Nord și America Latină, potențialul acestora fiind urmărit cu atenție sporită.

 Concentrația de săruri minerale aparținând mărilor și oceanelor unei ere geologice mai timpurii a fost foarte diferită de cea pe care o putem găsi în zilele noastre. Drept urmare, Rene Quinton a fost obligat să depășească dificultățile și obstacolele legate de acest aspect încă dinainte de producție și, spre satisfacția sa, să descopere o versiune de plasmă identică cu plasma sângelui uman.

Astăzi, procesul de fabricație al plasmei Quinton urmează cu fidelitate normele stabilite de Rene Quinton în cercetările sale originale. Procesul implică utilizarea de echipamente de producție sofisticate.

Apa de mare ce urmează a fi recoltată este monitorizată și analizată periodic în ceea ce privește calitatea sa, pentru a evita orice posibilitate de poluare. Prelucrarea, proces ce include mai multe etape, se realizează într-un mediu steril, în timp ce tehnicile de microfiltrare rece garantează păstrarea vitalității plasmei.

Fiecare lot de producție este testat, analizat și eliberat pe piață numai în momentul în care toate standardele de calitate au fost confirmate.

Sub marca înregistrată BIOCEAN®, compania este mândră să ofere soluții marine ce conțin mau mult de 90 de minerale și oligoelemente.

BIOCEAN® oferă o soluție sigură și eficientă pentru a ajuta la menținerea sănătății.

Toate produsele sunt realizate în laboratoare farmaceutice europene și îndeplinesc atât standardele farmacopeice europene, cît și pe cele americane.

 

 
 
Vezi mai mult
Biocean Hypertonic Ocean...

Biocean Hypertonic Ocean Plasma 30 x10 ml

Toate produsele BIOCEAN® sunt fabricate in laboratoare farmaceutice și îndeplinesc standardele farmacopeice europene și...

125,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Biocean Isotonic Ocean Plasma...

Biocean Isotonic Ocean Plasma 30 x10 ml

Toate produsele BIOCEAN sunt fabricate in laboratoare farmaceutice și îndeplinesc standardele farmacopeice europene și americane. ...

125,00 Lei Cantitate Adauga in cos