Prețuri & Servicii

Povestea noastră începe in 2014, atunci când Aurelia Dumitru, transformând o misiune personală intr-o misiune universală, a pus bazele primului concept integrat de frumusețe Non-Toxică • Global Wellness System• dezvoltat in multiple arii profesionale: Salon True Non Toxic, Academie Educațională exclusiv cu produse organice, Servicii Health & Wellness și Tehnologii Alternative inovative.

Prin activitatea sa de Centru de Frumusețe Model & Salon True Non Toxic, GWS Organic Beauty Center oferă servicii profesionale bazate pe esență și transparentă, respectand principii solide si standarde internaționale care prioritizează sănătatea și calitatea produselor și a brandurilor folosite.

Centrul nostru continuă astfel, sa fie o inspiratie și o motivatie in abordarea Non-Toxica si Organică a frumuseții in România, iar clientii noștri se bucură de frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate in toate departamentele: Hair, Skin & Nails, de cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere/ inflamație dar si de terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate. 

Totodată încurajăm achizițiile responsabile, prietenoase cu mediul și oferim posibilitatea continuării ritualurilor sănătoase și acasă, având disponibilă o gamă completă de produse, pentru o frumusețe care începe din interior și se reflectă la exterior.

Cu fiecare alegere constienta, etică și benefică, scriem împreună noi capitole de frumusețe sănătoasă și ne continuam misiunea de a crea o diferență benefică in industria Beauty.

Fii Gorgeous Well & Safe și alege frumusetea by GWS Organic Beauty Center - the Green Way Salon.