Mona Croitoru

Plantam, protejam, suntem responsabili!

afis

Este de datoria noastra sa fim responsabili si sa avem grija de mediul inconjurator. Se stie ca fiecare avem un impact important asupra mediului in urma actiunilor noastre, dar putem sa il facem unul pozitiv daca ne implicam cat de putin.

De curand am aflat de campania pentru o Romanie verde “Plantam, protejam, suntem responsabili!”initiata de Global Wellness System.

Ce presupune aceasta?

Proiectul s-a nascut in urma unui nou concept pentru ingrijire personala – Healthly Holistic Beauty Eco Friendly Organic Focussed. Sub titulatura de achizitii responsabile, produsele organice profesionale de ingrijire a parului si pielii, certificate Green Salon, vin cu o surpriza – cadou.

Pentru fiecare achizitie de minimum 300 de lei, se ofera certificatul de Voluntar Sponsorizat, in proiectul de impadurire pe baza de voluntariat din luna noiembrie 2015, numit „Plantam, protejam, suntem responsabili!”. In voucher sunt incluse optiunea de plantare a propriului copac, toate costurile de transport, gustare, ustensile de lucru, coordonarea echipei si alte instrucţiuni.

tree-planting

Persoane publice precum Roxana Ciuhulescu sau Ozana Barabancea si mulți altii au spus Da, provocarii de a se implica in campania care presupune impadurire pe baza de voluntariat.

 

De profesie inginer chimist si creatoarea conceptului organic suta la suta Global Wellness System, Aurelia Dumitru a initiat acest proiect eco, bazat pe deviza „poate ca nu poti schimba lumea, dar impreună o putem imbunatati prin achizitii etice si responsabile”.
 
Asa ca putem fi si beauty addicted si eco friendly!
 
Astfel, in luna noiembrie eu ma voi implica in plantarea de copaci si daca va face placere puteti fi si voi alaturi de mine.