SensiDO Match

SensiDO Match - Colorare directa intensa

SensiDO Match este o gama de vopsea intensa pentru colorare directă. Culori vii, îndrăznețe și vibrante la comandă. Cu cele 12 nuanțe în gama, cu siguranta culoarea potrivita dvs.!!

Contine 3 nuante de culoare neon, care stralucesc sub lumina UV. SensiDO Match este o colorare directa, ce hidrateaza si repara parul in timpul procesului de colorare.

Cu ajutorul SensiDo Match Clear, puteti reduce intensitatea culorii sau puteti crea o reflexii pastel uimitoare.

De asemenea, puteți mixa coloranții direcți SensiDO Match. Colorarea directa cu SensiDO Match este ușoară datorită consistenței perfecte care asigură o aplicare uniformă și fără efort Potrivit pentru toate tipurile de păr Conține protectie termica și protecție UV. SensiDO Match conditioneaza, hidratează și repară părul în timpul procesului de colorare.

Cum să colorezi?

Puteți intermixa vopselele directe SensiDO Match, creând astfel o nuanță complet personalizată care ti se va potrivi perfect. Colorarea cu vopselele directe SensiDO este facila datorită consistenței cremoase care asigură o aplicare uniformă și fără efort. Pot fi folosite pe părul colorat anterior pentru a adăuga intensitate și strălucire frumoasă.

Amestecă pasteluri sau redu intensitatea?

Adăugați încet cantități mici de Diluant Clear în amestecul de pigmenți de vopsea directă până când ajungeți la nuanta dorită. Cu cât adăugați mai mult diluant Clear, cu atât este mai deschis și mai translucid rezultatul final. Simplu! Pentru a obține  o nuanta suprema de pastel deschis ca rezultat final, părul trebuie să fie blond deschis.

Mod de aplicare: Aplicati uniform pe parul uscat sau uscat cu prosopul, lasati sa actionize timp de 10-20 de minute si clatiti bine ATENTIE! Purtati manusi adecvate, protejati va hainele si evitati sa puneti culoare pe piele, poate pata prosoape, cearsafuri atunci cand parul este umed! Dureaza 6-8 spalari.

SensiDo Match Platinum, 125ml -15%

SensiDo Match Platinum, 125ml

Vopsea directă intensă și de lungă durată, pentru a intensifica subtonurile reci din păr. Neutralizează tonurile calde nedorită. Pentru a crea un...

63,00 Lei 53,55 Lei Cantitate Adauga in cos
SensiDo Match Clear, 125ml -15%

SensiDo Match Clear, 125ml

Diluatorul alb cremos este menit pentru a fi amestecat cu vopseaua directa SensiDO Match pentru a reduce intensitatea culorii sau pentru a crea...

63,00 Lei 53,55 Lei Cantitate Adauga in cos