Natulique Hair Color

SISTEMUL PROFESIONAL DE COLORARE NATURALA A PARULUI DE LA NATULIQUE 

Alegerea naturala si de durata pentru o colorare permanenta a parului 100% fara amoniac

natulique vopsea organica

Culorile naturale NATULIQUE au fost proiectate cu accent pe ingrediente naturale ce lucreaza impreuna pentru a oferi o colorare cat mai naturala a parului si un confort superior.

Cand va ganditi la un sistem de colorare permanent organic, ganditi-va la NATULIQUE! Nu contine amoniac, nu miroase, nu creeaza discomfort, confera stralucire si acopera 100% firele de par albe.

Formula speciala include extract pur, natural de seminte de floarea-soarelui, ulei de jojoba si samburi de caise, pentru a crea o vopsea placuta la utilizare, cu mai putine chimicale si cu o mai buna functionalitate.

Mai putine chimicale, colorare mai buna.

Culorile naturale NATULIQUE reprezinta un sistem inovativ bazat exclusiv pe ingrediente organice pentru o colorare permanenta, si este alegerea perfecta si pentru cei mai exigenti clienti.

98% INGREDIENTE NATURALE


  • Ulei de Jojoba & Ulei de Caise - hidrateaza parul si scalpul
  • Ulei din samburi de struguri, caise si piersici - hranesc firul de par
  • Ulei din seminte de floarea soarelui si struguri - protejeaza scalpul si stimuleaza circulatia sangelui
  • Ulei esential de mandarin, grapefruit si lamaie - confera stralucire

Sistemul de colorare profesional de la Natulique este disponibil in 73 de nuante, conform paletarului de mai jos.

Pentru a beneficia de sistemul de colorare profesional de la Natulique,cat si pentru colaborari, va invitam sa ne contactati la adresa de e-mail office@gwsconcept.ro  sau la numarul de telefon+40.744.302.332

 

 

ACTIVATORI 100% FARA AMONIAC 

Activatorii Natulique sunt compozitii slab oxidante, ce contin un nivel ridicat de lanolina (substanta grasa obtinuta prin prelucrarea lanii brute de oi si folosita in industrie, in medicina si in industria cosmetica, fiind un ingredient clasic renumit pentru proprietatile sale hidratante si protectoare).Protectia naturala si nivelul de umiditate ale parului cresc semnificativ.

Structura parului este asigurata sa fie sanatoasa si naturala dupa procesul de colorare.

SISTEM PROFESIONAL DE DECOLORARE 100% FARA AMONIAC

Sistemul profesional pentru decolorare Natulique este reprezentat de o pudra 100% fara amoniac si poate fi personalizat in functie de nevoile fiecarui tip de par in parte atunci cand este utilizat impreuna cu activatorii Natulique. Acesta include ingrediente organice certificate ECOCERT, ce hranesc firul de par si previn deteriorarea.

O formula speciala asigura intotdeauna rezultate perfecte, permitand o decolorare de pana la 7 nivele, in functie de culoarea originala a parului.

Sistemul profesional pentru decolorare Natulique, cu adaos de substante nutritive, a fost special conceput pentru a proteja parului si pielea, fara a compromite obtinerea unor rezultate perfecte.

Acest produs a fost dezvoltat in conformitate cu cele mai inalte standarde din industrie.