Povestea lui Furfang

Matrix Drops și animalele de companie

PROBLEMELE EMOȚIONALE ALE ANIMALELOR DE COMPANIE TRATATE CU MATRIX DROPS-FURFANG

  Cu o lună în urmă, proprietara unui câine a venit la mine să o ajut.  Furfang, câinele ei, se lupta cu trei problemele principale. Cățelușul aparține rasei Mudi, o rasă de câini activi și în același timp, foarte buni paznici.

  Cu doi ani în urmă, Furfang a suferit o intervenție chirurgicală complicată, pe cartilaj și de atunci cățelusul plângea frecvent, lătra și suferea de coșmaruri în timpul somnului.

  În plus, piciorul lui drept din spate era slăbit și îl lăsa să cadă când alearga sau făcea exerciții fizice excesive. Furfang adesea se rănea din cauza sindromului de oboseală al piciorului din spate.

  Furfang are 13 ani și de mulți ani nu mai arăta semne că ar dori să se împerecheze cu o femelă. În sens practic, cățelul nu a fost castrat și cu toate acestea nu arăta niciun interes pentru femele.

  Este interesant și important de menționat că există o posibilitate de a diagnostica/măsura cainele (și toate animalele de companie); proprietarul câinelui își concentrează atenția asupra câinelui său doar un minut. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Furfang și după o scurtă   analiză și discuție, am ales trei produse Matrix Drops pentru el, mai exact: 2S, 46K, 532F.

  Rezultatele pozitive nu au întârziat să apară. După o săptămână, Furfang a încetat să se mai agite și să latre în visele sale. Chiar dacă piciorul său din spate nu este încă puternic, Furfang nu mai cade extenuat pe podea și nici nu mai resimte oboseala la joacă, la vârsta lui      înaintată. Spre marea surpriza a stăpânei sale, în timpul unei plimbari, Furfang s-a dus dornic și fericit după o femelă și a început să o curteze.

  Mai mult, produsul Matrix Drops este foarte gustos pentru animalele de companie. Nu este nevoie de o strategie pentru a-l convinge pe Furfang să își ia regimul, ca în cazul tabletelor vechi pentru tratarea cartilajul, pe care trebuia să le inghită. De îndată ce aude sunetul      sticluțelor de Matrix Drops, Furfang aleargă la stăpâna sa fără întârziere și își ridică capul așteptând să primească noi informații în gura, prin intermediul picăturilor.

Edit Agócs