Matrix Drops: salvatorul florilor mele preferate, trandafirii

Matrix Drops în agricultură

Am fost încântați când Dl. András Kovács-Magyar ne-a prezentat produsele MATRIX DROPS, concepute pentru fertilizarea plantelor. Am încercat aceste produse pe plantele din grădina noastră.

Am pregătit solul cu Matrix Drops 2001. Uimiți, mulți dintre prietenii mei m-au oprit când eram în drum spre grădina de legume, să mă întrebe: “De ce pulverizezi așa de devreme? Semințele abia au fost plantate!.

Ei au fost surprinși când le-am spus că solul trebuie să fie fertilizat cu produse Matrix Drops. Oameni simpli au venit la mine în timp ce pulverizam și continuau să îmi pună întrebări. Poate că și ei simțeau că era ceva special și unic, era un miracol!

Am pulverizat legumele, pomii și florile noastre cu Matrix Drops 2002 dezvoltat pentru îndepărtarea dăunătorilor. Cu Matrix Drops 2003 le-am fertilizat o dată pe lună.

Rezultatele:

-Vișinul din care trebuia să adunăm omizile anul trecut (era plin de omizi), a fost ocolit de omizi anul acesta.

-Spanacul a avut un gust dulce pe care nu l-am simțit înainte.

-Nu a existat niciun vierme în ceapă, aceasta a crescut rapid și a fost foarte gustoasă.

-Au existat foarte puțini gândaci de Colorado pe cartofi.

Este o mare diferență între cartofi: pentru majortatea, solul a fost pregătit cu Matrix Drops 2001, dar exista un loc unde solul nu a fost pulverizat cu picăturile ajutătoare.

Următoarele fotografii vorbesc de la sine:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unde solul nu a fost pulverizat cu Matrix Drops 2001 (poza a fost facuta pe 23 mai)

Următoarele parcele însămânțate au fost pulverizate cu Matrix Drops 2001 o dată pe săptămână, iar cartofii au fost pulverizați cu Matrix Drops 2002 o dată pe săptămână și cu Drops 2003 o dată pe lună.

(Le-am fotografiat pe 23 mai).

Bunica m-a rugat să fiu foarte atentă când pulverizez trandafirii ei, pentru că sunt plini de păduchi de copac în fiecare an. Din păcate, a avut dreptate, erau o mulțime de păduchi de copac pe trandafiri. Am pulverizat trandafirii cu Matrix Drops 2002 și 2003. A doua zi după pulverizare, numărul de păduchi de copac se redusese la jumătate. Erau chiar și tufe de trandafiri fără niciun păduche de copac pe ele.

Două săptămâni mai tarziu, am avut ocazia să o vizitez pe bunica din nou și am făcut o poza trandafirilor curați și frumoși după pulverizare.

Înainte de pulverizare-pe 23 mai-mulți păduchi de copac se puteau observa pe mugurii de trandafiri:

A doua zi după pulverizare-jumătate din ei dispăruseră.

Dar existau și tufe de trandafiri fără niciun păduche de copac pe ele.

Două săptămâni mai târziu-rezultat uimitor!

 

 

Este de la sine de înteles că toți ne-am bucurat de pulverizarea cu Matrix Drops, pentru că ai un sentiment de mulțumire totală atunci când ajuți pomii, florile și legumele.

Nepoțeii mei (în vârstă de 6 și respectiv 8 ani) mă implora să îi las să pulverizeze. Atmosfera din grădina noastră s-a schimbat; ai un sentiment deosebit când stai acolo. Pomii și plantele parcă ne mângâie. Am măsurat aura copacilor și florilor cu un Biotensor: după pulverizare, aura a crescut de la 1,5 la 2 metri in diametru.

Ai nevoie de curaj pentru a încerca Matrix Drops, întrucât investim mult efort fizic și energie în grădinile noastre de legume; noi ne așteptăm ca semănăturile să ne dea cea mai mare recoltă posibilă. Pe baza experienței mele, pot spune în mod onest: merită o încercare. Matrix Drops este soluția ideală pentru cei care apreciază calitatea vieții și doresc să evite orice fel de chimicale.

Ma întrista faptul că dăunători noi și din ce in ce mai multe boli apăreau pe legume în fiecare an. Au fost ani când au existat viermi în ardei, ceapă, cireșe și pere, iar pomii erau plini de omizi. Adesea lupta disperată împotriva lor era în van. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru noua soluție.

Le sunt recunoscătoare Dlui. András Kovács-Magyar și Dnei Ildikó Kovács-Magyar  pentru Matrix Drops, elixir pe care ei l-au dezvoltat  și l-au făcut disponibil tuturor.

Noémi Molár Soós