ADIO decalaj orar!

Matrix Drops și decalajul orar

  Datorită produsului MATRIX DROPS #915, în timpul călătoriei noastre lungi, din Ungaria spre Florida, ne-am simțit relaxați, bine dispuși și nu am fost afectați de efectele adverse ale decalajului orar.

  Acest lucru m-a ajutat să leg noi prietenii cu colegii din compania mea iar în timpul ședințelor cu membrii din echipa de conducere a afacerii, am reușit să fiu receptiv și activ. În câteva cuvinte, ne-am bucurat de fiecare clipă a călătoriei într-un mediu minunat.

  Remarcabil a fost și faptul că după ce am ajuns acasă, nu am căzut victima somnolenței datorate efectului decalajului orar, care este atât de comun după o călătorie peste ocean.

  Urmând sfatul lui Ildiko și Andras, atât soția mea cât și eu am folosit o sticlă întreagă de MATRIX DROPS #915 atât la dus cât și la întors. Conform instrucțiunilor, noi am început să luăm picăturile în seara dinaintea plecării noastre spre Florida și am continuat să le luăm aproximativ din oră în oră, pe toată durata călătoriei până când am consumat întreaga sticlă. Am urmat acelasi regim și la întoarcere.

  De acum înainte, în fiecare călătorie care se desfașoară pe multiple fuse orare, mă voi îmbarca echipat cu MATRIX DROPS#915. În acest mod pot preveni efectul nedorit al călătoriei, adică decalajul orar.

  Vă mulțumesc pentru acest sfat important și pentru remediul  preventiv, simplu dar atât de eficient.

 Imre Solymosi