Vitamina C Lipozomala 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 120 ml

Cod produs: 20001
164,90 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Fiecare 5 ml de vitamina C lipozomală eliberează 1000 mg de vitamina C sub formă de ascorbat de sodiu. O portie este de 1 lingurita. Fiecare flacon conține 24 de porții.

Suplimentul  alimentar sub forma lichidă cu continut de Vitamina C (nanoemulsie lipozomala ) este  un puternic antioxidant solubil în apă ce sustine sistemul imunitar, metabolismul colesterolului, reduce nivelul histaminei in afectiunile alergice, stimuleaza sinteza colagenului pentru o piele sanatoasa, vase de sange curate, oase si cartilaje puternice.

Absorbția vitaminei C orale conventionale este mult diminuata. Quicksilver Scientific combină puterea vitaminei C de calitate farmaceutică cu un sistem propriu de administrare lipozomal. Cu lipozomi mai mici și mai stabili, tehnologia patentată a Quicksilver asigură o absorbție rapidă a nutrienților și o biodisponibilitate neegalată.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior:

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal 
 • Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free) 
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila
 • Ambalare in sticla , produs in  SUA , Non-GMO  

 Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific 120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat

La administrarea orală a vitaminei C convenționale, absorbția scade odată cu creșterea dozei datorită saturației gastrointestinale sau a “tolerantei intestinale".

Absorbția vitaminei C convenționale pe cale orală se diminuează rapid imediat după ingerare (de exemplu, aproximativ 19% pentru 1000 mg vitamina C orală ajunge în sânge).

Formula lipozomală  Quicksilver Svientific dezvoltata de Dr Shade  compensează această pierdere și permite dozarea la nivel înalt fără terapie intravenoasă.  Distribuția limfatică prin lipozomi ocolește metabolismul primar al ficatului, ceea ce crește biodisponibilitatea orală.

In plus , vitamina C lipozomala  patent Quicksilver Scientific utilizeaza Quali®-C, o vitamină C premium “tamponata” sub formă de ascorbat de sodiu, în acest format lipozomal. Formele tamponate de vitamina C, cum ar fi acestea, sunt în general mai bine tolerate decât suplimentele obișnuite de acid ascorbic de către cei cu sensibilitate gastrointestinală.

Beneficiile pentru sanatate

Vitamina C (acidul L-ascorbic) este un nutrient necesar pe care organismal uman nu îl poate sintetiza pe cont propriu. Este esențial pentru producerea de colagen a organismului și formarea vaselor de sânge, a cartilajelor, a ligamentelor, a tendoanelor și a pielii. Este necesară pentru vindecarea rănilor și pentru repararea țesuturilor în organism.

Vitamina C este un antioxidant puternic solubil în apă și chiar și în cantități mici ne poate proteja de deteriorarea compușilor dăunători. Este vital pentru funcția imună și este un cofactor esențial în numeroasele reacții enzimatice din organism. Este cu adevărat cel mai universal antioxidant.

Ca antioxidant, vitamina C neutralizează radicalii liberi în organism și protejează țesuturile de stresul oxidativ. Ea promovează, de asemenea, formarea de colagen, țesutul conjunctiv care susține pereții arteriali, pielea, oasele și dinții, susține sistemul imunitar și ajută la regenerarea altor antioxidanți, inclusiv vitamina E.

Vitamina C poate ajuta la metabolizarea colesterolului în acizi biliari și la creșterea biodisponibilității fierului din alimente. Reciclează puternicul antioxidant solubil în grăsimi, vitamina E, și poate ajuta la creșterea nivelului de glutation, agentul detoxifiant de bază al organismului. Este esențială pentru funcția imună și poate, de asemenea, să protejeze împotriva bolilor de inimă.

Vitamina C Lipozomală: Dincolo de suportul imun, acest antioxidant universal  face mult mai mult!
Deși mulți se gândesc la vitamina C doar atunci când sunt răciți sau pentru prevenirea bolilor, beneficiile potențiale și importanța fiziologică depășesc cu mult acest aspect.

Vitamina C susține creșterea și repararea țesuturilor în toate părțile corpului, metabolismul colesterolului, este un cofactor în numeroase reacții enzimatice și este necesară pentru sinteza hormonilor și a neurotransmițătorilor.

Vitamina C susține funcția sistemului imunitar normal, reducând posibil incidența, durata și severitatea răcelii obișnuite.

De asemenea, vitamina C poate impacta alergiile prin reducerea nivelurilor de histamină.

Vitamina C stimulează sinteza colagenului, în special a colagenului de tip I și III care se găsește în oase, ligamente, tendoane, piele, vase de sânge și țesuturile care formează organele noastre.

Vitamina C sprijină producția de energie și contribuie la promovarea unei dispoziții echilibrate.

Mod de utilizare: 1 lingurită (5ml) pe zi pe stomacul gol, cu cel putin 10 minute înainte de masă. Tineti în gură timp de 30 de secunde înainte de a înghiti. Repetati până ajungeti la doza dorită sau în conformitate cu reomandările specialistului. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. Utilizare locală: Aplicați un strat subțire pe pielea curata (evitând ochii) și lăsați-l timp de cel puțin 10-15 minute. Refrigerați după deschidere. A se folosi în 30 de zile de la deschidere.

Știința din spatele produsului PREZENTARE VIDEO

Conceptul QUICKSILVER SCIENTIFIC din SUA – Leader in Detox si Livrare Lipozomala , apartinand Dr. Christopher Shade -  o perspectivă cu totul nouă in folosirea suplimentelor alimentare în general

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior.

Cum putem identifica lipozomii de buna calitate . De ce sistemul de optimizare al sanatatii sanatatii Quicksilver Scientific este cel mai A V A N S A T sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate :

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal ; Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free);
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila ;Ambalare in sticla ; Made in SUA ;  Non-GMO  Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific, cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .
 • Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine
 • Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general
 • Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: 
 • Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o  C L A R I T A T E care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece în celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.
 • Lipozomii Quicksilver  sunt sfere microscopice fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulareu). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi vitamina C , în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.
 • În plus, fosfolipidele pure  care compun Lipozomii Quicksilver  sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.
 • La cea mai înaltă expresie, lipozomii Quicksilver  aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. 

Totuși, NU toti lipozomii de pe piata sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ

 • cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun
 • utilizeaza lecitina din SOIA modificata genetic
 • producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.
 • Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. 
 • Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase de productie si control , formule cu dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

 DESPRE VITAMINA C LIPOZOMALA  DIN PERSPECTIVA DR SHADE 

 

INFORMATII NUTRITIONALE : Doza zilnică: 5 ml (o linguriță) ; Nr. Doze pe recipient: 24

Ingrediente active 

Cantitate/doză (5ml) 

VNR %* 

QualiTM -C Vitamina C

(din Ascorbat de Sodiu European )

1000 mg 

1250 % 

Sare 

125 mg 

** 

Fosfolipide (din lecitina purificata din seminte de Floarea Soarelui)

250 mg 

** 

Ingrediente: apă; conservanti: glicerină, etanol;  ascorbat de sodiu; fosfolipide (din lecitina purificata de Floarea Soarelui/Helianthus annuus); potentiator de aroma: ulei esential de lamaie 

*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011. **Doza zilnică nu a fost stabilită 

A nu se depăsi doza recomandata pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul! Vitamina C in exces poate avea efect laxativ. 

A se consuma, de preferinta, in termen de 24 de luni de la data fabricatiei MFG. Lot: vezi ambalaj. 

Producator: Quicksilver Scientific® SUA 

Detinator notificare si Distribuitor: Global Wellness System SRL, str. Drumul Negru, 36 A, Voluntari, Ilfov, Romania. 

Notificare SNPMAPS: AA12815/2019 

Produse recomandate

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala...

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon...

264,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Methyl B-Complex Nano-Emulsie...

Methyl B-Complex Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si effect imediat – 50 ml

Fiecare 1 ml de complex Metil B lipozomal conține -12,5 mg B1, 7,5 mg B2, 10 mg B3, 25 mg B5, 7,5 mg B6, 500 mcg B7, 500 mcg B9, 500 mcg B12, 25...

262,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Multivitamine Nano-Emulsie...

Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 100ml

Fiecare 5 ml de Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala  eliberează 7890 mg de vitamina A (14% ca beta-caroten), vitamina B1 (clorhidrat...

290,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala cu Acid...

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomală cu acid R-lipoic furnizează 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamină C Quali®-C și 25 mg de lipoat de sodiu R....

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos