Vitamina C Lipozomala cu Soc 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 100 ml

Cod produs: 60063
202,00 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Sustineti apararile imune pe tot parcursul anului pentru a va ajuta sa treceti prin provocari neasteptate de sanatate. Socul si vitamina C isi imbina fortele in acest tonic sustinator al imunitatii cu actiune rapida cu sprijinul tehnologiei noastre liposomale de livrare/transfer.

Socul - ajuta la sustinerea producerii de molecule imune vitale si potential celular antioxidant in timp ce descurajeaza invadatorii nedoriti.

Vitamina C - nutrient antioxidant vital ce sustine productia de celule albe si protectia pulmonara pentru a ajuta la optimizarea sanatatii imunitare si respiratorii.

Vitamina E(delta tocotrienoli) - protejeaza membrana celulara delicata pentru a ajuta impotriva efectelor provocarilor sezoniere. Delta tocotrienolii ofera de 50x activitatea antioxidanta a tocoferolilor, forma de vitamina E folosita in multe suplimente competitoare.

Produsele obisnuite de soc si vitamina C au o slaba biodisponibilitate. S-a descoperit ca tehnologia lipozomala imbunatateste semnificativ absorptia acestor nutrienti.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior:

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal 
 • Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free) 
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila
 • Ambalare in sticla , produs in  SUA , Non-GMO  

Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Vitamina C Lipozomala cu Soc 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 100 ml

Sustineti apararile imune pe tot parcursul anului pentru a va ajuta sa treceti prin provocari neasteptate de sanatate. Socul si vitamina C isi imbina fortele in acest tonic sustinator al imunitatii cu actiune rapida cu sprijinul tehnologiei noastre liposomale de livrare/transfer.

Beneficii pentru sanatate:

Vitamina C este cunoscuta ca o componenta esentiala pentru sanatatea imuna, sustinand productia de celule albe din sange pentru a tine sub control provocarile sezoniere obisnuite. Socul negru coordoneaza un raspuns imun eficient, contribuind la promovarea productiei de molecule imune vitale, in timp ce descurajeaza iritatiile corporale nedorite.

De ce functioneaza:

Vitamina C este un nutrient puternic solubil in apa, cu proprietati antioxidante si de imbunatatire a imunitatii, care s-a dovedit ca intareste si creste rezistenta in organism. Este o componenta esentiala in raspunsul imun, sustinand productia de celule albe din sange pentru a tine sub control bugurile sezoniere obisnuite.

Socul este cunoscut pentru efectele sale de sustinere a imunitatii si capacitatea sa de a ajuta la promovarea unui echilibru microbian sanatos in organism. Socul negru este o boaba violet inchis, cu o istorie bogata de utilizare in plante medicinale traditionale pentru a sustine apararea imuna.

Soiul de soc negru Haschberg este bogat in flavonoide antocianice. Acest soi este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la intarirea apararii imune impotriva invadatorilor si la scurtarea duratei perturbarilor comune ale sanatatii. Este capabil sa contribuie la coordonarea unui raspuns imun eficient prin promovarea productiei de molecule vitale de semnalizare imuna, in timp ce descurajeaza iritatiile corporale nedorite.

Mod de utilizare: 1 lingurită (5ml) pe zi pe stomacul gol, cu cel putin 10 minute înainte de masă. Tineti în gură timp de 30 de secunde înainte de a înghiti. Repetati până ajungeti la doza dorită sau în conformitate cu reomandările specialistului. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. Utilizare locală: Aplicați un strat subțire pe pielea curata (evitând ochii) și lăsați-l timp de cel puțin 10-15 minute. Refrigerați după deschidere. A se folosi în 30 de zile de la deschidere

Stiinta din spatele produsului:

S-a descoperit ca socul promoveaza apararea celulara impotriva invadatorilor straini si ajuta la impiedicarea replicarii lor in celula. Aceste efecte sunt atribuite antocianinelor de soc, care pot bloca proteinele de pe membranele invadatorului care sunt necesare pentru a intra in celulele gazda. Aceste proprietati ale socului explica de ce s-a constatat ca sprijina sanatatea si functionarea cailor respiratorii superioare in fata acestor provocari de sanatate. Socul poate promova, de asemenea, un raspuns imun eficient la invadatorii sezonieri, coordonand eliberarea de citokine, proteine ​​mici secretate de celulele imune, care sunt o parte vitala a raspunsului imun la bug-uri daunatoare. In plus, ajuta la sustinerea unui raspuns inflamator echilibrat la invadatorii sezonieri, promovand functia imuna productiva, in timp ce diminueaza iritatiile excesive, neproductive.

Plamanii sunt extrem de sensibili la invadatori, impreuna cu cresterea rezultata a radicalilor liberi. Vitamina C sustine apararea celulelor pulmonare pentru a optimiza sanatatea cailor respiratorii. Vitamina E va protejeaza si membranele celulare delicate pentru a reduce impactul negativ cauzat de provocarile sezoniere. Impreuna, vitamina C, socul si vitamina E sustin potentialul antioxidant celular de a diminua efectele radicalilor liberi cauzate de invadatori.

Cum putem identifica lipozomii de buna calitate . De ce sistemul de optimizare al sanatatii sanatatii Quicksilver Scientific este cel mai A V A N S A T sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate :

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal ; Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free);
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila ;Ambalare in sticla ; Made in SUA ;  Non-GMO  Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific, cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .
 • Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine
 • Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general
 • Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: 
 • Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o  C L A R I T A T E care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece în celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.
 • Lipozomii Quicksilver  sunt sfere microscopice fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulareu). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi vitamina C , în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.
 • În plus, fosfolipidele pure  care compun Lipozomii Quicksilver  sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.
 • La cea mai înaltă expresie, lipozomii Quicksilver  aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. 

Totuși, NU toti lipozomii de pe piata sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ

 • cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun
 • utilizeaza lecitina din SOIA modificata genetic
 • producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.
 • Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. 
 • Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase de productie si control , formule cu dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

INFORMATII NUTRITIONALE : Doza zilnică: 5 ml (o linguriță) ; Nr. Doze pe recipient: 20

Ingrediente active 

Cantitate/doză (5ml) 

VNR %* 

QualiTM -C Vitamina C

(din Ascorbat de Sodiu European )

1000 mg 

1111 % 

Sodiu 

125 mg 

5 % 

ElderCraft® European Black
Extract de soc (Sambuscus nigra L.), (contine 3,2 grame echivalent de iarba de soc negru)

100 mg 

** 

DeltaGOLD Tocotrienoli

8 mg

**

Ingrediente: apa, glicerina, etanol, fosfolipide (din lecitina de floarea soarelui purificata), vitamina E (drept tocofersolan), acid citric, uleiuri naturale citrice

*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011. **Doza zilnică nu a fost stabilită

ElderCraft® este o marca inregistrata, licentiata exclusiv catre Iprona AG / SPA.

Avertizari

A nu se depăsi doza recomandata pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul! Vitamina C in exces poate avea efect laxativ. 

A se consuma, de preferinta, in termen de 24 de luni de la data fabricatiei MFG. Lot: vezi ambalaj. 

Producator: Quicksilver Scientific® SUA