Glutation Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Cod produs: 20002
188,00 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de glutation lipozomal. Glutationul este unul dintre cei mai puternici agenți detoxifianți ai organismului. În ficat, organul nostru principal de detoxifiere, toxinele sunt legate de glutation, apoi sunt îndepărtate din celulă, în bilă și scaun și apoi în afara corpului. Glutationul este, de asemenea, parte integrantă a sistemului nostru imunitar, în special pentru rezistența la virusuri.

Deoarece cea mai mare parte a produselor cu glutation administrate oral se descompun  in stomac inainte de a ajunge la celule, doctorul Dr. Christopher Shade a dezvoltat Glutationul  lipozomal. Lipozomii protejează ingredientele principale de sistemul digestiv și măresc absorbția și transportul acestora. Ca rezultat, Glutationul lipozomal este un mod foarte eficient de a completa glutationul.

Glutationul susține funcția imună sănătoasă și poate neutraliza un spectru larg de radicali liberi. Cu puterea Quicksilver Delivery Systems®, Glutationul liposomal Quicksilver  oferă o absorbție mult mai rapidă și mai completă decât alternativele non-lipozomale.

Fiecare 1 ml de Glutation Lipozomal eliberează 100 mg de Glutation Redus Opitac ™. Doza zilnică este de 2 pompe. Fiecare flacon conține 50 porții de 100 mg.

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

 

În culturile celulare, s-a demonstrat că glutationul lipozomal este de 100 de ori mai eficient pentru eliberarea intracelulară decât glutationul non-lipozomal

Glutationul Lipozomal vine cu o pompă de dozare pentru a furniza cu precizie 50 mg de glutation redus per pompă. Cu aroma naturală de lămâie și mentă, acest produs poate fi administrat intraoral pentru o absorbție maximă fără gustul de sulf, tipic produselor glutation. Pentru a menține niveluri serice stabile, produsul poate fi administrat la fiecare 3-4 ore pe tot parcursul zilei. Fiecare flacon furnizează porții de 50, 100 mg glutation.

Ca detoxifiant principal și principalul antioxidant endogen al organismului, glutationul se poate lega de numeroși compuși nedoriți și poate ajuta la îndepărtarea acestora din organism. În consecință, glutationul poate proteja celulele noastre de deteriorarea cauzată de peroxizi, poluanți, metale și multe altele și poate îmbunătăți energia metabolică. Glutationul poate, de asemenea, să susțină un sistem imunitar sănătos.

Glutationul  Lipozomal – este esențial pentru detoxifierea organismului, antioxidant extrem de potent, susține funcționarea echilibrată a celulei.

Glutationul este unul dintre cei mai importanți și mai puternici antioxidanți ai organismului. Este produs în organism din cei trei aminoacizi. Glutationul joacă, de asemenea, un rol important în funcționarea sistemului imunitar și servește drept principalul compus de detoxifiere al organismului.

Toxinele, cum ar fi metalele grele, sunt legate de glutation, care le transportă apoi din corp. Totuși, cu stările de vârstă, stres și boală, producția de glutation se diminuează.

Glutationul suplimentar poate sprijini funcția sănătoasă a celulelor, dar absorbția sa este mult inhibată de dezintegrarea din stomac. Încapsularea liposomală protejează glutationul de la distrugere, iar particulele mici ale sistemului avansat de administrare a Quicksilver îmbunătățește foarte mult absorbția.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific - Detalii aici 

Cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate are la baza Quicksilver Delivery SystemTM, cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila.

Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine.

Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza  Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.

Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general.

Mod de utilizare: 2 pompe de două ori pe zi pe stomacul gol, cu cel puțin 10 minute înainte de mese. Țineți produsul în gură 30 de secunde înainte de a înghiți. Repetați până la doza dorită sau conform recomandărilor specialistului. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. Utilizare locală: Aplicați un strat subțire pe pielea curata (evitând ochii) și lăsați cel puțin 10-15 minute. Refrigerati la primire. Utilizați în termen de 30 de zile de la deschidere.

 

 

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Doza zilnică: 1 ml (2 pompe)

Nr. Doze pe recipient: 50

Cantitate pe doză

DZR %

Sodiu

7 mg

<1%

OpitacTM Glutation

100 mg

**

Fosfolipide (din lecitina purificata din floarea soarelui)

95 mg

**

Alte ingrediente: Glicerină, apă, etanol, vitamina E (sub formă de tocoferol), Uleiuri naturale de Citrice si Mentă

%DZR - procent din doza zilnică recomandată **Doza zilnică nu a fost stabilită

A nu se depăsi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! Nu lăsați la indemana copiilor! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul!

Valabilitate 24 de luni de la data inscrisa pe ambalaj MFG

Producator: Quicksilver Scientific® SUA