Biocean Hypertonic Ocean Plasma 30 x10 ml

Cod produs: HM BHOP
148,75 Lei
Hymato Cantitate Adauga in cos

Soluțiile BIOCEAN® sunt realizate din apa de mare, sunt 100% naturale și nu conțin conservanți, aditivi, zahăr sau coloranți.

Acestea oferă organismului peste 90 de minerale și oligoelemente care se găsesc în mod natural în apa de mare.

Având în vedere caracterul ionic al acestor minerale și concentrația lor, care este aproape identic cu cel al plasmei sângelui nostru, soluțiile BIOCEAN® pot fi asimilate rapid și complet; ele ajută la eliminarea toxinelor și la revitalizarea celulelor corpului nostru.

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Toate produsele BIOCEAN® sunt fabricate in laboratoare farmaceutice și îndeplinesc standardele farmacopeice europene și americane. 

Soluțiile marine BIOCEAN® conțin, printre alte minerale și elemente:Calciu, Magneziu, Potasiu, Fosfor, Zinc, Cupru, Fluor, Seleniu, Iod, Bor, Argint, Aur, Molibden si Siliciu.

BIOCEAN® Hypertonic este de 3,5 ori mai concentrat decât BIOCEAN® Isotonic.

BIOCEAN® Hypertonic nu este recomandat persoanelor care urmează o dietă fără sare sau au afecțiuni ale inimii (inclusiv hipertensiune arteriala) sau probleme cu rinichii. Este recomandat în special pentru persoanele cu vârsta de până în 50  ani.

BIOCEAN® Hypertonic se administrează numai dimineața, pe stomacul gol, cu 20 minute înainte de micul dejun. În general, doza normală de BIOCEAN® Hypertonic este de 10 pâna la 40 ml pe zi. Persoanele care sunt hipersensibile la tot ceea ce conține BIOCEAN® Hypertonic vor lua numai BIOCEAN® Isotonic, doze de la 5ml până la 20 ml pe zi.

Produse recomandate

Conditionator  profesional...

Conditionator profesional zilnic pentru protectia culorii 1000ml

  Conditionator profesional zilnic pentru protectia culorii ce contine:                  ...

160,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Şampon MISO 1000 ml -20%

Şampon MISO 1000 ml

Balneoterapie capilară delicată şi relaxantă pentru păr şi scalp Şamponul Miso  cu efect de netezire întreţine perfect părul...

206,58 Lei 165,26 Lei Cantitate Adauga in cos
Şampon uscat pentru volum 300ml -20%

Şampon uscat pentru volum 300ml

Șampon uscat invizibil, pentru revigorarea părului înainte sau după o zi agitată. Absoarbe excesul de sebum, murdăria și reziduurile...

112,00 Lei 89,60 Lei Cantitate Adauga in cos
Vopsea NATURIGIN 4.0 Saten -25%

Vopsea NATURIGIN 4.0 Saten

Sistemul de colorare permanent de la Naturigin: O noua metoda de colorare a parului: NATURIGIN va ofera o linie naturala de...

78,00 Lei 58,50 Lei Cantitate Adauga in cos