SensiDo Trillion Tones Remover colorare directa 500ml

Cod produs: SS5590
191,25 Lei
225,01 Lei
Cantitate Adauga in cos

HAIR COLOR REMOVER FARA PARFUM

James Duckett: Birthdays and Book Day Îndepărtează și estompează colorantii directi, rapid și în siguranță
James Duckett: Birthdays and Book Day Funcționează eficient si pentru coloranții direcți SensiDO Match
James Duckett: Birthdays and Book Day Infuzat cu ulei pentru a proteja părul în timpul tratamentului
James Duckett: Birthdays and Book Day Fara parfumuri și vegan
James Duckett: Birthdays and Book Day Numai pentru uz profesional

500 ml

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

SensiDO Trillion Tones Pigment Remover vă va ajuta să estompați și să eliminați pigmentii coloranților directi Trillion Tones rapid și în siguranță. De asemenea, funcționează efficient si pentru a elimina coloranții direcți Sensi-DO Match. Infuzat cu ulei pentru a proteja părul în timpul tratamentului.

SensiDO Trillion Tones Pigment Remover

Mulți admiră părul in culori vii și chiar parul curcubeu. De asemenea, sunt preocupați de cum va arăta părul atunci când aceste culori se estompează. Pigmentul albastru de colorant direct, în special, este cunoscut că pătrunde adânc în păr și este mai dificil să se estompeze în comparație cu alți pigmenți direcți, adesea rezultând nuanțe sterse de albastru-verde. De asemenea, putea fi dificil să le eliminați și până acum cel mai bun truc pentru a îndepărta albastrul estompat a fost să-l acoperi cu un pigment complementar.

Pentru a rezolva această problemă, am dezvoltat un pigment pentru decapaj care va ajuta la decolorarea și îndepărtarea coloranților direcți SensiDO Trillion Tones rapid și sigur. De asemenea, funcționează pentru a elimina eficient coloranții direcți SensiDO Match. Infuzat cu ulei pentru a proteja părul în timpul tratamentului.

Ingrediente:  Aqua / Water, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropylamine Oxide, Ethanolamine.