Solvyl Fullflex si Solvyl CC

 

SOLVYL FULLFLEX SI SOLVYL CC - Produse bazate pe Nanotehnologie Pentru Detoxifierea de Metale Grele din corp conform...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016

Produse bazate pe Nanotehnologie Pentru Detoxifierea de Metale Grele din corp conform protocol specializat care include si produsul Lavyl Auricum Sensitive; Produsul Solvyl Fullflex are rol in captarea toxinelor si metalelor grele din corp; Iar Produsul Solvyl CC are rol in dislocarea si eliminarea toxinelor si metalelor grele din corp. O cură de o lună este capabilă să îndepărteze 90% din metalele grele din organism.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsele sunt disponibile in urmatoarele variante:

SF-030-02 Solvyl Fullflex - 30 ml
SCC-50-02 Solvyl CC - 50 ml
SCC-150-02 Solvyl CC - 150 ml

Inventatorul Jakabovics Tibor este preocupat de mai multi ani de problema eliminarii metalelor grele din organism, iar cautarile lui in cele din urma au dat rezultate. In urma cercetarilor el a realizat un procedeu cu ajutorul caruia putem scapa intr-un interval relativ scurt de acumularile nedorite de toxine si metale grele din organism.
In epoca iundustrializarii problema incarcarii organismului cu metale grele a devenit o problema stringenta a populatiei, care asteapta solutii din partea cercetatorilor. Nenumarate boli foarte grave au fost asociate poluantilor cu metale grele. Cercetarile științifice ne arata ca acumularea de metale grele din organismul nostru produce mult mai multe daune pentru sanatatii noastre , decat aditivii alimentari, coloranții și conservanții la un loc.
Plumbul din atmosferă, mercurul, din vaccinuri sau din plombele dentare, metalele grele din scoicile şi peştii oceanici pe care îi consumăm, metalele grele care pătrund în organism prin radiaţii, aluminiul şi cuprul pe care îl mâncăm prin procesul de gătire a mâncării, sunt factorii care generează apariţia unor boli grave.
Dacă scăpăm de aceste metale grele , procesele de autovindecare ale organismului sunt capabile să pornească din nou şi ne putem recupera sănătatea mult mai rapid.

SOLVYL FULLFLEX Este un complex de minerale si extracte care isi exercita actiunea in tubul digestiv in asa fel incat capteaza particulele de metale grele din organism ( mercur, cadmiu, plumb, etc…) si toxinele care au patruns in celule prin peretele celular sau se afla in spatiul intercelular; Metalele grele astfel adunate din depozite se pot elimina eficient cu produsul Solvyl CC, care patrunde adânc în interiorul țesuturilor și disloca din aceste regiuni depunerile de metale grele, precum și acumularile de toxine, eliminandu-le din organism prin organele excretoare.
Iar apoi produsul Solvyl CC patrunde adânc în interiorul țesuturilor și disloca din aceste regiuni depunerile de metale grele, precum și acumularile de toxine, eliminandu-le din organism prin organele excretoare.
Se poate observa o îmbunatatire imediata și vizibila a starii de sanatate.

Produsul Solvyl Fullflex Contine: Aqua, Alcohol, Glycerin, Propolis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Mentha Piperita Extract, Ascorbic Acid, Citrus Grandis Seed Extract, Tocopherol.

Produsul Solvyl CC Contine: Aqua, Glycerin, Mel, Melissa Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract,Ascorbic Acid,Aloe Barbadenis Leaf Extract,Citrus Grandis Seed Extract,Tocopherol; Super Extracte Din Plante: Pogostemon Patchouli , Rosmarinum Officinalis , Coriandru Sativum , Salvia Officinalis , Citrus Sinensis Transportatori Nanoefect Si complexe minerale.

Produsele Solvyl Fullflex si Solvyl CC fac parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

PRODUSELE SE ADMINISTREAZA ASTFEL:
1.Lavyl Auricum Sensitive (spray)
Se agită bine flaconul şi se pulverizează de la o distanţă de 10-15cm (încât să nu se scurgă de 5 ori/zi câte o pulverizare în următoarele zone:
-Pe prima şi ultima vertebră şi încă în trei puncte pe coloana vertebrală (toracal, lombar, si sacral)
-Pe oasele late : solduri, umeri si stern

2.SOLVYL FULLFLEX picaturi/spray :
Se beau de două ori pe zi câte 2 picături/un puf în 100 ml de apă plată (cu 30 de minute inainte de masa ). În următoarele zile se adaugă câte 2 picături /1 puf în fiecare zi până se ajunge la doza de 12 picături /6 pufuri de două ori pe zi.
ATENTIE: Când se ajunge la această doză de 12 picături /6 pufuri de Solvyl Fullflex ( de 2 ori /zi) se continuă cu această doză până la terminarea flaconului si se începe administrarea produsului Solvyl CC

3.SOLVYL CC spray :
Se aplică de 2 ori /zi câte o pulverizare în următoarele zone:
Axial (subsuoare)
Pe ficat
Rinichi
Zona interioară a încheieturilor de la mâini şi de la picioare.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !


Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro