Lavyl Lymph

 

LAVYL LYMPH - Spray bazat pe nanotehnologie pentru detoxifierea limfei si a ganglionilor limfatici, cu efect...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016

Spray bazat pe nanotehnologie pentru detoxifierea limfei si a ganglionilor limfatici, cu efect antisudoripar si dezodorizant.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsul este disponibil in urmatoarele variante:
LL-150-02 Lavyl Lymph - 50 ml
LL-50-02 Lavyl Lymph - 150 ml

  • Este recomandat pentru:
    Tratamentul edemelor la nivelul tegumentelor
    Detoxifierea ganglionilor limfatici
    Celulita
    Retentie de apa in tesuturi


Sistemul nostru limfatic este o structura extrem de complexa si din pacate foarte neglijata. Reprezinta totalitatea ganglionilor si vaselor limfatice, care, pe de o parte, participa la apararea imunitara a organismului, iar, pe de alta parte, au un rol circulator (drenarea limfei spre un curent sangvin).

Sistemul limfatic este prima linie de aparare a organismului si actioneaza ca un sistem de drenaj al corpului uman.Cercetarile din zilele noastre ne arata cu adevarat cat de importanta este intretinerea acestui sistem.
Functionarea sa corecta are o influenta deosebita in mentinerea sanatatii noastre.

LAVYL LYMPH poate sa ne ofere ajutor si protectie in prevenirea supraincarcarii sitemului limfatic, a blocarii, precum si a stagnarii acestuia sau in rezolvarea oricarei perturbari de la acest nivel.
Este un produs puternic si foarte eficient care sparge toate tiparele traditionale folosite pana in prezent. Particulele de nano-efectori permit intretinerea sistemului limfatic fara efecte secundare.
Deblocheaza ganglionii limfatici, marind capacitatea de permeabilitate a acestora, marind totodata capacitatea de comunicare si transfer de informatii dintre canalele limfatice.
*Are efect antisudoripar si dezodorizant.

Spray-ul Lavyl Lymph face parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

Produsul Lavyl Lymph Contine: Aqua, Alcohol, Glycerin, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Armeniaca Kerner Oil, Cetearyl Alcohol, Tyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Shinensis Oil, Mel, Oenothera Biennis Oil, Ascorbic Acid, Cetearyl Glucoside, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Gradis Seed Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Helichrysum Italicum Extract, Chamomilla Recutia Extract.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică 1 puf pe urmatoarele zone de 2 ori pe zi:
-La baza urechii si in jos pe gat pana la umar
-Sub barbie in zona amigdalelor
-La axile
- Inghinal
-Din zona ombilicului pana la stern (timus)
-In dreptul splinei
-Pe partea interioara a mainilor si picioarelor

ATENTIONARE:

Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro