Gel de dus Lavyl Clean si Solvyl Clean

 

GEL DE DUS LAVYL CLEAN SI SOLVYL CLEAN - Produse bazate pe Nanotehnologie pentru curatarea generala a corpului, cu rol...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016
Produse bazate pe Nanotehnologie pentru curatarea generala a corpului, cu rol in preventie, in regenerare si in mentinerea substantelor active din corp.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsele sunt disponibile in urmatoarele variante:

LC-200-02 Lavyl Clean – Intretinere - 200 ml
SC-200-02 Solvyl Clean – Detoxifiere - 200 ml

Gelul de dus se foloseste pentru curatarea generala a corpului, ca produs eficient in preventie, in regenerare si de mentinere a substantelor active in interiorul celulelor corpului.
Substanta activa din produs este absorbita in acelasi timp in care produsul isi exercita si functia de curatare si dezinfectare a pielii.

Produsele Lavyl Clean si Solvyl Clean fac parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

Produsul Lavyl Clean Contine: Aqua, Potassium Olivate, Alcohol, Glycerin, Potassium Ricinoleate, Potassium Jojobate, Potassium Avocadoate, Ascorbic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, Citrus Grandis Seed Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Citric Acid, Postassium Citrate.

Produsul Solvyl Clean Contine: Aqua,Potassium Olivate,Alcohol,Glycerin,Potassium Ricinoleate, Potassium Jojbate, Potassium Avocadoate,Ascorbic Acid,Chamomilla Recutita Extract,Tocopherol,Citrus Grandis Seed Extract,Salvia Officinalisleaf Extract,Citric Acid,Potassium Citrate.

Instrucțiuni de utilizare Lavyl Clean si Solvyl Clean: Produsul trebuie distribuit uniform pe suprafața corpului umed , apoi se clatește cu multa apa.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro