Biocean Isotonic Ocean Plasma 30 x10 ml

Cod produs: HM BIOP
148,75 Lei
Hymato Cantitate Adauga in cos

Soluțiile BIOCEAN® sunt realizate din apa de mare, sunt 100% naturale și nu conțin conservanți, aditivi, zahăr sau coloranți.

Acestea oferă organismului peste 90 de minerale și oligoelemente care se găsesc în mod natural în apa de mare.

Având în vedere caracterul ionic al acestor minerale și concentrația lor, care este aproape identic cu cel al plasmei sângelui nostru, soluțiile BIOCEAN® pot fi asimilate rapid și complet; ele ajută la eliminarea toxinelor și la revitalizarea celulelor corpului nostru.

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Toate produsele BIOCEAN sunt fabricate in laboratoare farmaceutice și îndeplinesc standardele farmacopeice europene și americane. 

Soluțiile marine BIOCEAN® conțin, printre alte minerale și elemente:Calciu, Magneziu, Potasiu, Fosfor, Zinc, Cupru, Fluor, Seleniu, Iod, Bor, Argint, Aur, Molibden si Siliciu.

BIOCEAN® Isotonic se poate administra în orice moment al zilei, cu 20 minute înainte de masă. În general, doza normală de BIOCEAN® Isotonic este de 20 pâna la 50 ml pe zi. 

BIOCEAN® Isotonic nu are efecte negative cunoscute și poate fi luat de către oricine, indiferent de starea de sănătate. Este recomandat in special pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani.