Frumusete Accelerata - Cele mai performante Tehnologii, noi in Romania

Cu totii aspiram la sanatate , frumusete si stare de bine ! Suntem tot mai ocupati si nu ne mai gasim timp pentru a ne ocupa de aceste aspecte sau nu am gasit poate solutia cea mai buna . De aceea va invitam la evenimentul nostru "Frumusete Accelerata " din 17 martie orele 17!

Centrul de frumusețe GWS Organic Beauty Center impreuna cu Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System va găzdui în data de 17 martie de la ora 17:00, un eveniment special în care vor fi prezentate în premieră cele mai noi și performante tehnologii pentru sănătate, întreținere, remodelare corporală și stare de bine.

Sub motto-ul „Frumusețe accelerată”, organizatoarea evenimentului, Aurelia Dumitru, le va avea ca invitate speciale pe Bianca Pătrașcu, psihonutriționista care a lansat proiectul antiaging „Taste of Mind”, fiziokinetoterapeutul specializat în estetică Simona Andronovici și Alina Laufer, vedetă tv și promotor al aparatului Power Plate, soluția de fitness revoluționară ideală pentru toate vârstele, stilurile de viață și abilitățile fizice.

Artista Ioana Diacu va oferi o prelansare a colecției „Amalgama” – Ultima pasăre Phoenix a Ioanei Diacu”, care urmărește renașterea emoțională printr-o colecție vestimentară prezentată într-o inedită expoziție fotografică. Fotografiile artistei vor fi expuse pe holurile centrului de frumusețe, recuperare și medicină integrativă Global Wellness System.Organizatorii promit demonstrații, pachete și prețuri promoționale, vouchere și cadouri surpriză. Printre sponsorii evenimentului se regăsesc: Global Wellness System, InShape Power Plate București, Estetiq Solutions, DermoSim Timișoara.

Intrarea este liberă însă trebuie confirmată prezența până miercuri, 16 martie, orele 18:00 la adresa office@gwsconcept.ro.

Adresa: strada Economu Cezărescu nr 31 B, București
www.gwsconcept.ro
Tel 0312261200