PATIO - An Oasis of Beauty

http://patiostudio.ro/

Salonul PATIO din Baneasa Shopping City este cel mai nou centru intrat in reteaua Green Salon din Romania, adoptand astfel un concept complet de colorare, ingrijire si tratamente cu cele mai protective formule organice profesionale certificate Ecocert si USDAOrganic de la Mastey, Natulique si Lisfactor Paris, distribuite in Romania de Academia de Frumusete GWS Organic Beauty Center & Spa.


Aveti acum ocazia sa va bucurati de beneficiile unei ingrijiri protective si sa adoptati achizitii responsabile si ecosustenabile!


Va invitam sa vizionati filmuletul de prezentare si rezultatele de care sunt atat de multumite cele doua vedete ce au incercat solutiile protective de colorare si ingrijire: Julia Jianu si Alina Laufer.

"PATIO este salonul de înfrumuseţare unde îţi poţi împrospăta frumuseţea naturală, oferindu-ţi binemeritate momente de răsfăţ într-un ambient plăcut şi relaxant din Băneasa Shopping City, în zona Galeria Feeria. Locaţia este amenajată special pentru a oferi clienţilor momente de confort şi intimitate.

O şedinţă de înfrumuseţare la PATIO este cel mai bun mod de a scăpa din jungla urbană şi de a beneficia de servicii premium, oferite de o echipă dedicată.

Pe lângă serviciile de frizerie, coafură, cosmetică, manichiură şi machiaj, PATIO oferă în exclusivitate în Băneasa Shopping City şi servicii de solar, tatuaje cosmetice şi extensii de gene fir cu fir.

PATIO foloseşte doar produsele marilor companii de cosmetice, pentru a avea siguranţa şi certitudinea că serviciile de coafură, manichiură sau make-up, vor fi la înălţimea aşteptărilor tale.

Lasă-te pe mâna profesioniştilor nostri şi vei fi foarte mulțumită de alegerea făcută!

Echipa PATIO te aşteaptă cu drag!"

Adresa: Soş. Bucureşti-Ploieşti nr 44A, Carrefour Feeria Băneasa, parter. Spaţiul este S12A

E-mail: office@patiostudio.ro